Aydın Efeler ’de feci kaza! Çok sayıda yaralı var

Efeler İlçesinde otomobil halk otobüsüne çarptı. Korkutan kaza yürekleri ağza getirirken 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.

Aydın Efeler ’de feci kaza! Çok sayıda yaralı var

İzmir Efeler İlçesinde gerçekleşen kazada İzmir Bulvarı üzerinde bulunan Aydın Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinin bulunduğu kavşakta akşam saatlerinde Y.Ş.  adlı bir  sürücünün kullandığı otomobil iddialara göre kırmızı ışık ihlali yaparak yolcu indirmek için durağa doğru yanaşan O.K.  yönetimindeki Aydın Büyükşehir Belediyesine ait olan bir Halk Otobüsü ‘ne çarptı. Gerçekleşen korkunç kaza yürekleri ağza getirirken, kazanın etkisiyle otomobil hurda yığınına döndü.

Kazada otomobilde bulunan yolculardan 33 yaşındaki Ahmet Altıntaş olay yerinde hayatını kaybetti. Otomobil sürücüsü Y.Ş. ise araçta sıkışarak ağır bir şekilde yaralandı. Otobüste bulunan yolculardan C.Ö. ve E.Y. yaralandı. Olayın ihbar edilmesiyle olay yerine çok sayıda sağlık, polis ve itfaiye ekipleri intikal etti. Kaza sırasında otomobilde sıkışan otomobil sürücüsü Y.Ş. sıkıştığı araç içerisinden kurtarılarak hastaneye kaldırıldı. Yaralıların ilk tedavisi olay yerinde yapıldı.

Hastaneye kaldırılan yaralıların tedavisi devam ederken, olay sırasında ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan otomobil sürücüsünün Y.Ş.'nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Kaza esnasında hayatını kaybeden Altıntaş'ın cansız bedeni ise gerekli olay yeri incelemesinin ardından hastane morguna götürüldü.Olayla ilgili soruşturma sürüyor.