Aydın , Artvin ve Balıkesir 2020 İmsakiyesi İftar ve Sahur Saatleri Resimli

2020 yılı Ramazan oruç ayı geldi. Oruç ayının gelmesi ile birlikte imsakiyeler araştırılmaya başlandı. Peki Ramazan ayında Artvin, Aydın ve Balıkesir 'de imsak ve iftar saatleri nedir? İşte resimli imsakiye.

Aydın , Artvin ve Balıkesir 2020 İmsakiyesi İftar ve Sahur Saatleri Resimli

Artvin , Aydın ve Balıkesir 2020 imsakiyesi.

Mübarek Ramazan ayı geldi. Oruç ayının gelmesi ile birlikte İslam alemini tatlı bir telaş kapladı. Koronavirüs nedeniyle biraz buruk gireceğimiz 2020 yılı Ramazan ayında en çok araştırılan konu , 2020 yılı imsakiyeleri oldu. Vatandaşlar Artvin , Aydın ve Balıkesir ‘de imsak ve iftar saatlerini araştırmaya başladı. Peki Artvin imsakiyesi nedir? Artvin ‘de sahur ve iftar saatleri nedir? Aydın ‘da sahur saat kaçta? İftar saat kaçta okunacak? Balıkesir ‘de iftar saat kaçta? Oruç saat kaçta açılacak? Kaç saat oruç tutulacak?

Biz de kamubulteni.com olarak bu yazımızda adaylara soruların cevaplarını verdik.

Haccı da, umreyi de Allah için tamamlayın. Eğer (düşman, hastalık ve benzer sebeplerle) engellenmiş olursanız artık size kolay gelen kurbanı gönderin. Bu kurban, yerine varıncaya kadar başlarınızı tıraş etmeyin. İçinizden her kim hastalanır veya başından rahatsız olur (da tıraş olmak zorunda kalır)sa fidye olarak ya oruç tutması, ya sadaka vermesi, ya da kurban kesmesi gerekir. Güvende olduğunuz zaman hacca kadar umreyle faydalanmak isteyen kimse, kolayına gelen kurbanı keser. Kurban bulamayan kimse üçü hacda, yedisi de döndüğünüz zaman (olmak üzere) tam on gün oruç tutar. Bu (durum), ailesi Mescid-i Haram civarında olmayanlar içindir. Allah’a karşı gelmekten sakının ve Allah’ın cezasının çetin olduğunu bilin. (Bakara Sûresi 196)

ARTVİN İMSAKİYE 2020

AYDIN İMSAKİYE 2020

BALIKESİR İMSAKİYE 2020

Bu mübarek ayda huzur dolu, mutlu, sıcak ve sakin bir şekilde geçirmeniz dileği ile ramazan ayınız hayırlı olsun.

Ramazan ayının bereketi sofralarınıza huzuru kalbinize imanı dualarınıza yansısın Ramazan ayınız mübarek olsun.

Tüm yürekler sevinç dolsun, umutlar gerçek olsun, acılar unutulsun, dualarınız kabul ve Ramazanınız mübarek olsun