ArtContact İstanbul Çağdaş Sanat Fuarı 3. Kez Sanatseverlerle Buluştu!

Beylikdüzü Belediyesi, ArtContact İstanbul 3. Çağdaş Sanat Fuarı'nda üçüncü kez sanatseverlerle buluştu. 100'den fazla katılımcı, 4.500'e yakın eser ve uluslararası sanatçılarla dolu etkileyici bir sergi.

ArtContact İstanbul Çağdaş Sanat Fuarı 3. Kez Sanatseverlerle Buluştu!

Beylikdüzü Belediyesi, ArtContact İstanbul 3. Çağdaş Sanat Fuarı'nda üçüncü kez sanatseverlerle buluştu. Sanat Koleksiyonu Resim ve Heykel Seçkisi, Dr. Mimar Kadir Topbaş Gösteri ve Sanat Merkezi'nde sergilendi ve sanatseverlerin ilgisine sunuldu.

Fuarda, resim, fotoğraf ve görkemli heykellerin sergilendiği alanda, yaklaşık 100 katılımcı, 1.500'den fazla sanatçı ve 4.500'e yakın eser yer aldı. 40 farklı ülkeden sanatçıların eserleri de bu etkinlikte sergilendi.

Beylikdüzü Belediyesi'nin düzenlediği resim çalıştayları, heykel sempozyumları ve sanat buluşmalarıyla ilçeye kazandırdığı 14 eser, bu yılki sanat fuarında yer aldı. Sanatseverler, 4 Haziran tarihine kadar stant B-06'da bulunan alanda bu eserleri 11.00-20.00 saatleri arasında ziyaret edebilirler.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından 1990'lı yıllardan bu yana oluşturulan özel koleksiyona ev sahipliği yapan Galeri Beylikdüzü, ArtContact İstanbul Fuarı'na bu yıl ilk kez katıldı. 17 sanat eseri ve atölye çalışmaları sonucunda ortaya çıkan eserler, fuardaki yerini aldı. Ekrem İmamoğlu Özel Koleksiyonu'ndan bir seçki olan "Kadın, Demokrasi ve Özgürlük" teması, stant A-15'te sanatseverlerin beğenisine sunuldu.