Arabası bu model olanlar tufaya düştü! 1 TL detayını bilmeyenin arabası elden gidecek

Bu modelde bir arabaya sahip olan herkesin başı belaya girebilir. 1 TL'nin detayını bilmeyen arabasını kaybedecek. Arabanızın hırsız tarafından çalınması sadece 1 TL'ye mal oluyor. İşte detaylar..

Arabası bu model olanlar tufaya düştü! 1 TL detayını bilmeyenin arabası elden gidecek

Hırsızların geliştirdiği yöntemler her geçen gün insanları şaşırtıyor. Bu sefer denenen yöntem ise ‘pes’ dedirtti. Avukatlar halkı bu teknik konusunda uyarırken araba hırsızları tarafından geliştirilen bu hileyi duyduğunuzda kulaklarınıza inanamayacaksınız. Sadece 1 TL karşılığında aracınız çalınabilir.

1 TL İLE ARABA HIRSIZLIĞI

Arabanızı park edip uzaklaştıktan sonra bir hırsız arabanızı hedef alabilir. Hırsız arabanın arka kapısının arasında 1 TL sıkıştırıyor. Tabii sürücü bunu fark etmiyor ve ön kapıdan içeri girip sürüşüne devam ediyor. O sırada motosikletli hırsızlar aracı yakından takip ediyor. Kapıyı tekrar kilitleyip çıktığınızda hırsız harekete geçecektir. Arka kapının kilidi açık olduğu için hırsızlar arabanızı çalabilir.

1 TL İLE ARABA HIRSIZLIĞI

"Yalnızca bu araçlar için geçerlidir"

Yeni nesil araçlarda şirketler kilitleme sistemlerini bu yöntemle değiştiriyor. Ancak bu yöntem 2015 yılından önce üretilen birçok araç için geçerlidir. Avukatlar arabanıza her bindiğinizde kapıyı kontrol etmenizi tavsiye ediyor. Bu yüzden bu hırsızlık yöntemine karşı dikkatli olmalısınız.