Antalya'da Feci Kaza! Araç İkiye Bölündü, Baba ve Kızı Can Verdi

Antalya Finike arasında ki karayolunda seyir halinde olan bir otomobilin kontrolden çıkarak elektrik direğine çarpması sonucu meydana gelen feci kazada, baba ve kızı can verdi.

Antalya'da Feci Kaza! Araç İkiye Bölündü, Baba ve Kızı Can Verdi

Araç İkiye Bölündü, Baba ve Kızı Can Verdi 

Baba ve kızının feci şekilde can verdiği kaza olayı bugün Antalya Finike arasında ki karayolunda yaşandı. Gelen bilgilere göre 43 yaşındaki Ö. A isimli kişinin kullandığı özel otomobil yolda Antalya Finike arasında ki karayolunda seyir halinde olduğu esnada sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu araç kontrolde çıktı. Yolda savrulan otomobil refüje çıkarak aydınlatma direğine çarptı ve ortadan ikiye bölündü. 

Tüm çabalara rağmen can verdi

Feci kazayı gören diğer sürücüler durumu hemen ekiplere bildirdi ve kaza mahaline polis ve 112 sağlık personeli sevk edildi. Kısa süre içinde kaza bölgesine gelen ekipler, ikiye bölünen hurdaya dönen araç içerisinde bulunan sürücü Ö.A'nın hayatını kaybettiğini, 16 yaşındaki kızının ise yaralandığını belirledi. N.A isimli kız olay yerinde yapılan ilk yardım sonrasında hastane kaldırılırken, babasının cansız bedeni ise morga kaldırıldı. Ancak hastanede ki tüm çabalara rağmen talihsiz kız hayatını kaybetti. 

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.