Anneler Günü Sözleri ve Resimli Mesajları-Kartı 2019

En değerlimiz Annelerimizin Anneler Günü geldi. Bu önemli günde annenizle paylaşacağız, onlara gönderebileceğiniz, hediyelere not olarak yazacağınız en güzel Anneler Günü mesajları ve sözleri yazımızda. İşte resimli ve SMS Anneler Günü mesajları ile en güzel anneler günü sözleri.

Anneler Günü Sözleri ve Resimli Mesajları-Kartı 2019

2019 yılı Anneler Günü 12 Mayıs 2019 günü.

Dünyadaki en büyük şansımız olan, mutluluğumuz ve huzurumuz annelerimizin anneler günü 12 Mayıs 2019 Pazar günü. Anneler Günü 'nün gelmesi ile birlikte en çok araştırılan konu Anneler Günü ile ilgili sözler ve resimli mesajlar oldu. İşte Anneler Günü sözleri ve Anneler Günü Resimli mesajları.

Sana ne kadar teşekkür etsem azdır. Benim hayat ışığım biricik Annemsin. Varlığımın tek nedenisin.. Anneler günün kutlu olsun.  

Dün, bugün ve yarın..hep seni sevdim, hep seveceğim. çok seveceğim. Bizimki bitimsiz, tanrısal bir sevgi..Anneciğim anneler günün kutlu olsun.

Karşılıksız tek sevgi annenin çocuğuna beslediği sonsuz sevgidir. Ben kendi çocuklarımda senin sevgini buldum. Ve seni ne çok sevdiğimi yine anladım . İyi ki seninle varım annem.

Bana verdiğin karşılıksız sonsuz sevgiyle bütün dünyamda çiçekler açtı. Onları hiç soldurmadım annem. Anneler günün kutlu olsun...

Meğer dilimdeki en güzel kelimeymiş senin güzel adın. Ne zaman ANNEM desem dünyama güneş doğuyor, ruhumu huzur kaplıyor her tarafım aydınlanıyor. Anneler Günün Kutlu Olsun canım Annem.

TERLİK YİYEN EVLATLARA ÖZEL 

Senden yediğim terliğin acısıyla ağlarken acı çekerken bile Anneee diyerek ağlayabiliyorsam bu ancak Anne mucizesidir. Anneler günün kutlu olsun cancağızım. 

Benim için her şeye katlanan her acıya göğüs gerek her zaman yanımda olan değeri hiçbir şeyle biçilmeyen dünyanın en güzel annesinin anneler günü kutlu olsun.

Ben gülünce gülen, ağladığımda ağlayan benim için yaşayan dünyadaki en büyük şansım benim biricik annem Anneler günün kutlu olsun  

Evimizin neşesi, dünyamı aydınlatan güneş, mutluluğum, huzurum en büyük servetim sensin benim canım Annem. Anneler günün kutlu olsun.

Benim bitanecik tatlı annem, senin çocuğun olduğum için her zaman gurur duydum. Ellerinden öperim biricik annem.

Dünyanın en güzel, en iyi annesi, anneler günün kutlu olsun.  Sabırlısın, sıcaksın, şefkatlisin, koruyucumsun, bağışlayansın.. Annemsin. Seni çok seviyorum.

Dünyanın en güzel, en iyi annesi, anneler günün kutlu olsun  

Sabırlısın, sıcaksın, şefkatlisin, koruyucumsun, bağışlayansın Annemsin Seni çok seviyorum  

Benim bitanecik tatlı annem, senin çocuğun olduğum için her zaman gurur duydum. Ellerinden öperim.