Anne ve 3 yaşındaki oğlu boğularak öldürüldü

İstanbul'da yaşanan kan donduran olayda, gece evine gelen baba 3 yaşındaki oğlu ve 30 yaşındaki eşinin cansız bedenlerini buldu. Anne ve küçük çocuğun boğularak öldürüldüğü anlaşıldı.

Anne ve 3 yaşındaki oğlu boğularak öldürüldü

Anne ve 3 yaşındaki oğlu boğularak öldürüldü 

Kan donduran olay gece geç saatlerde İstanbul'da yaşandı. İstanbul'da yaşayan Erten çiftinden baba Muhsin Erten, gece geç saatlerde işinden çıktı ve  9 katlı binanın 3. katındaki evlerine geldi. İçeriye giren baba 3 yaşındaki oğlu ve 30 yaşındaki eşi Merve Erten'in cansız bedeniyle karşılaştı. Gördüğü manzara karşısında şok olan baba Erten, durumu hemen ekiplere ihbar etti. 

Kısa süre içinde olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaptığı incemede Merve Erten ve oğlunun hayatını kaybettiğini belirledi. 3 yaşındaki çocuğun boğularak öldürüldüğü belirlenirken Merve Erten'in cansız bedeni ise kalorifer borusuna asılı olarak bulundu.

intihar şüphesi

Olay yerinde incelemelerini yürüten polis, anne Merve Erten'in oğlunu boğarak öldürdükten sonra intihar etmiş olma ihtimali üzerinde duruyor. Olayı duyan aile yakınları çiftin yaşadığı eve akın etti. Aile yakınlarının bazılarının sinir krizi geçirdiği görüldü.