Anne babalar ŞOK'a akın edecek! bebek yatağından mama sandalyesine piyasanın yarı fiyatına satış başladı

ŞOK market Şubat ayının sonuna özel indirimli ürünlerini duyurdu! İşte aktüel ürünler listesi...

Anne babalar ŞOK'a akın edecek! bebek yatağından mama sandalyesine piyasanın yarı fiyatına satış başladı

ŞOK, 22-27 Şubat 2024 tarihleri arasında geçerli olacak aktüel kataloğunu yayınladı. Uygun fiyatlarla alışveriş yapmak isteyenler için birbirinden avantajlı indirimler sunan katalogda, özellikle şarjlı süpürge, hava temizleyici ve bebek eşyalarında cazip fırsatlar dikkat çekiyor.

Katalogda yer alan başlıca ürünler arasında V11 dikey şarjlı süpürge, hava temizleme cihazı, ahşap beşik, bebek mama hazırlayıcı ve anne yanı bebek yatağı bulunuyor. V11 dikey şarjlı süpürge, 21.899 TL'lik indirimli fiyatıyla dikkat çekerken, hava temizleme cihazı da 5.999 TL'ye satışa sunulmuş durumda.

Bebek kategorisinde ise ahşap beşik 2.499 TL, ahşap ana kucağı 969 TL, bebek mama hazırlayıcı 1.379 TL ve anne yanı bebek yatağı 259 TL gibi uygun fiyatlarla müşterilere sunuluyor. Ayrıca, ısıtıcı, bebek kamerası, çocuk küveti ve ilk adım arabası gibi çeşitli ürünlerde de indirimler mevcut.

şok market

şok market

şok market

Katalogdaki diğer avantajlı ürünler arasında 5 programlı bulaşık makinesi 8.499 TL, 10 kg çamaşır kurutma makinesi 12.699 TL, çay makinesi 1.299 TL gibi uygun fiyatlı ev eşyaları da bulunuyor.

ŞOK'un 22-27 Şubat tarihleri arasındaki aktüel kataloğu, hem kaliteli ürünleri hem de avantajlı fiyatlarıyla tüketicileri bekliyor. Uygun fiyatlarla alışveriş yapmak isteyenler için kaçırılmayacak fırsatlar sunan katalog, şarjlı süpürge, hava temizleyici ve bebek eşyalarında indirim arayışında olanları memnun edecek gibi görünüyor.