Anne babalar ŞOK'a akın edecek! Bebek ve çocuk ürünlerinde piyasanın yarı fiyatına ürünler geliyor

ŞOK, 22-27 Şubat tarihlerini kapsayan bomba bir aktüel katalog ile karşınızda! Ucuz alışveriş tutkunları için kaçırılmaz fırsatlar arasında şarjlı süpürge, bebek kamerası, ısıtıcı ve hava temizleme cihazı gibi birçok indirimli ürün yer alıyor. Detaylar katalog ve listemizde sizi bekliyor!

Anne babalar ŞOK'a akın edecek! Bebek ve çocuk ürünlerinde piyasanın yarı fiyatına ürünler geliyor

22-27 Şubat 2024 tarihleri arasında geçerli olacak ŞOK aktüel katalog, birbirinden cazip indirimlere ev sahipliği yapıyor. Bu hafta öne çıkan ürünler arasında V11 dikey şarjlı süpürge 21.899 TL, ahşap beşik 2.499 TL, ahşap ana kucağı 969 TL, hava temizleme cihazı 5.999 TL, bebek mama hazırlayıcı 1.379 TL, anne yanı bebek yatağı 259 TL gibi avantajlı fiyatlarla sunulan ürünler bulunuyor. İhtiyacınız olan birçok ürünü uygun fiyatlarla temin etmek istiyorsanız, 22-27 Şubat ŞOK aktüel katalogunu kaçırmayın.

şok katalog

Bu haftanın fırsatları arasında yer alan dikey şarjlı süpürge ile ev temizliği daha kolay ve pratik hale geliyor. Ayrıca, çocuklu ailelerin ilgisini çekecek bebek eşyaları da cazip fiyatlarla müşterilere sunuluyor. Ahşap tekerlekli bebek beşiği 1.699 TL ve ahşap duvar kitaplığı 589 TL gibi uygun fiyatlarla satışa sunulurken, anne ve bebeklerin rahatlığını düşünen ŞOK, bu katalogda da müşteri memnuniyetini ön planda tutuyor.

Ayrıca, katalogda yer alan 5 programlı bulaşık makinesi 8.499 TL, hava temizleme cihazı 5.999 TL, 10 kg çamaşır kurutma makinesi 12.699 TL gibi büyük ev aletleri de dikkat çekiyor. Geniş ürün yelpazesi ve avantajlı fiyatlarla donatılmış ŞOK 22-27 Şubat aktüel katalogu, müşterilere ekonomik alışverişin kapılarını aralıyor. Bu fırsatları kaçırmamak için en yakın ŞOK mağazasını ziyaret etmeyi unutmayın!