Anne babalar koşa koşa gidiyor! Tüm bebek ve çocuk ürünlerinde yüzde 29 indirim var!

Ebebek, geleneksel şubat indirimlerine devam ediyor....

Anne babalar koşa koşa gidiyor! Tüm bebek ve çocuk ürünlerinde yüzde 29 indirim var!

EBEBEK'TEN AİLELERİ SEVİNDİRECEK İNDİRİM FIRSATI…

AZ BİR ZAMAN KALDI FIRSATLAR TÜKENMEK ÜZERE…..

 Şubat ayına özel olarak her yıl geleneksel olarak %29 indirim fırsatını şubat ayı içerisinde vatandaşlara sunan E bebek te indirimli günlerin bitmesine sayılı günler kaldı. Türkiye'de bebek mağazası denilince akla gelen ilk yerlerden biri olan e bebek sektörünün öncü kuruluşları arasında yer alıyor. Ebebek, geleneğini bozmadı ve bu sene de her yıl olduğu gibi Şubat ayına özel indirimli ürünlerini piyasaya sundu… İşte E bebek fırsatları …

e bebek

Her yıl şubat ayına özel olarak NET %29 indirim fırsatı sunan ebebek sizleri alışverişe davet ediyor.

EBEBEK'TE ŞUBAT FIRSATILARI

Bebeğinizin her ihtiyacına yönelik sayısız ürün ve sayısız markada bir çok ürünü kolayca bulabilirsiniz. Anne ve bebek sağlığını önemseyen ve ürünlerinde kaliteyi yakalayan e bebek uygun fiyatları ile en çok tercih edilen bebek mağazasıdır. Doğum öncesi ve ilk dört yaşa kadar olan tüm ihtiyaçlar için her şeyi sunan e bebek annelerinde ilk tercihlerinden biridir. Şubat ayı boyunca Ebebek bir çok ürün ve markada net %29 indirim fırsatı sunuyor.

İNDİRİMLİ ÜRÜLER HANGİLERİ?

Anne ve bebekler için şubat indirimleri çoktan başladı. Şubat ayının son gününe kadar da devam edecek. Şubat ayı boyunca anne ve anne adaylarının ihtiyaçlarını karşılayacak olan bu mağazalarda geniş ürün yelpazasi bulunuyor. Tüm Joie ve Mamas&Papas ürünlerinde, ayrıca tüm telsiz ve kameralarda %29 indirim olacak. 27 Şubatta da indirimler devam ediyor. tüm Molfix ve Bebem Natural bebek bezleri ile Jack N Jill ürünlerinde %29 indirim sağlanacak. Baby Plus Kangurular da indirimli ürünler listesinde yer alıyor. 28 Şubat, tüm Uni Baby ve Goon Islak Mendiller ile Kaşık Mamalar da indirimler olacak.