Anketçiler bile böyle tahmin yapamadı! İstanbul, Ankara, İzmir'de kazanacak adayı açıkladılar!

Tahminleri gerçekleşen ünlü astrolog Kassandra, istişarelerde bulunarak 31 Mart yerel seçimlerinde İstanbul, Ankara, İzmir'de hangi partinin adayının kazanacağını açıkladı.

Anketçiler bile böyle tahmin yapamadı! İstanbul, Ankara, İzmir'de kazanacak adayı açıkladılar!

Ünlü astrolog Kassandra, 31 Mart yerel seçimlerine ilişkin tahminlerini yayınladı.Partilerin ve sandık şirketlerinin yoğun bir şekilde çalıştığı bir ortamda istihare uyguladığını belirten Kassandra, gördüklerini detaylı bir şekilde yazdı.

Duasını okuduktan sonra saat 22.00 sularında istihareye yattığını söyleyen Kassandra, şöyle konuştu:

“Kendimi bir Türk sanat müziği konserinde buldum. Güzel müzik mırıldanmaya çalıştım. Bu ortamı gerçekten seviyorum. Bitmesini hiç istemezdim ama her güzel şeylerin bir sonu olduğu şekilde güzel konserin de sonu geldi. Ayağa kalktım ve kalabalığın arasından acil çıkışa doğru yürümeye başladım.

Konseri izleyenlerin arasında Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum da vardı. İBB'nin iki belediye başkanı adayı bir ara karşı karşıya geldi, el sıkıştıktan sonra farklı yönlere gittiler. Mecidiyeköy'e yürüyerek gittim. Metrobüsü beklemeye başladım. Beylikdüzü'ne doğru yaklaşık 150 adım yürüdüm ve otobüsün durduğu yere ulaştım. 30-40 kişilik bir grup gördüğüme şaşırdım. Gece 23.00 civarında aynı metrobüs durağında hiç bu kadar kalabalık görmemiştim. Yakından baktığımda Ekrem İmamoğlu'nu gördüm. Eşi ve çocuklarıyla birlikte gitti. Grupla beraber metrobüse bindiler. Metrobüste 10'a yakın yolcu vardı. İmamoğlu herkesin elini sıktı ve nasıl olduklarını sordu. Ondan ne beklediklerini öğrendi ve asistanlarından not almalarını istedi. İmamoğlu, otobüste bulunanlara herkesin duyabileceği bir sesle çeşitli vaatlerde bulundu. Daha sonra şunları söyledi: 'Takımıma söylediğim her şeyi yaptım. Yaptıklarım, yapacaklarımın garantisidir. Adil seçimlerin sağlanması için ekibimle birlikte çok çalıştı ve çalışmaya devam edecek. "Yapacağız" diyerek konuşmasını sonlandırdı. Hatta eşiyle şakalaştı.

Daha sonra bir anda Murat Kurum'un resmi aracında olduğumu gördüm. Ben arka koltukta oturuyorum. Murat Kurum yanıma geldi. Bir eliyle omzuma dokundu ve 'Bu sorunun çözümü ben ve ekibim olacak." dedi. Seçildikten sonra yapacağı çalışmaları detaylı bir şekilde anlatarak, 'İstanbul halkının yüzü gülecek' ifadelerini kullandı. Şoföre durmasını söyledikten sonra öpüştük ve dışarı çıktım. o da yoluna devam etti."

Kendini bir anda Ankara'da olduğunu gördüğünü söyleyen Kassandra, şöyle devam etti:

"Piknik alanındaydım. Mansur Yavaş mangalda kızarttığı kanatları bizzat kızartıp misafirlere dağıtıyordu. Yüzündeki gülümsemeyi hiçbir zaman unutamayacağım. Daha sonra konuklar geçerken orta yaşlı bir kadın başkana alçak sesle sordu. Başkan, 'Bu konuyu yalnızca ben duydum. Çoğunun duyabilmesi için yüksek sesle konuşun. Bizim sırrımız yok.' dedi Yavaş'ın bu kısa konuşması büyük alkış aldı.

Kadın Mansur Yavaş'a aynı soruyu bu sefer yüksek sesle tekrar sordu. Kadın işsiz çocuğu için iş başvurusunda bulundu. Siyasi kurt 'Utanılacak bir şey yok. Bu utanılacak bir durum değil, iktidardakiler utanmalı. İşsiz gençler ailelerine karşı duydukları utanç ve mahcubiyet nedeniyle ceplerinden bile para çıkarıyorlar. Ben de elimden geldiğince insanların iş bulmasına yardımcı olmaya çalışıyorum. Seçimi kazandığımda oğlunu belediyeye göndereceğim. Sana yük olmayacak ve arkadaşlarına çay ve simit alacak' şeklinde yanıt verdi.

Sonra Turgut Altınok'un yanında olduğumu gördüm. “Turgut Bey de planını açıkladı. Konuşmasının tamamladıktan sonra gözlerimin içine baktı. Kalabalığı selamladı, elini omzuma koydu ve şunları söyledi: 'Ankara için her şeyimi vereceğim. Bugün yaz, ne yapacağımı göreceksin'"

"İzmir'e gittim" diyen Kassandra, "CHP'nin kalesi şeklinde görülen İzmir'deydim. AKP adayı Hamza Dağ ile konuştum. Bu defa İzmir'de CHP'yi yıkacaklarını söyledi. Rakibinizin kim olabileceği sorulduğunda ise 'Kim olduğu önemli değil. Kazanacağımı düşünüyorum. Önemli olan bu. İzmirliler de değişim istiyor. Ekibim ve ben bu değişikliği gerçekleştireceğiz.' dedi. Daha sonra tebrikleri kabul etti ve gitti.

CHP genel merkezinde gülen yüzler vardı. 'Bana adayınızın kim olduğunu söyleyin' dedim. Herkes güldü. Yani adayları belliydi. Aslında kazanacak olan isim de buydu. 'İzmir'e iftira atanlar buradan oy alamazlar' dediler. Daha sonra çay geldi ve bisküviler yenildi. 'Zafer bizimdir. Tek amacımız sandıkları korumaktır' yorumunu yaptılar."

Kassandra, "Bu benim rüyamın kısaltılmış hali" dedi ve ekledi, "Eminim size anlattıklarımızdan bir şeyler öğrenmişsinizdir. Kazananların ellerini havada görüyorum. Aslında o kollar takımlarıyla birlikte kalktı. Şunu da söylemek istiyorum. Oylar birbirine çok yakın olacak. Kazananı yaklaşık yüzde 2'lik bir fark belirleyecek. Bir il hariç. Tek dileğim seçimlerin huzur içinde gerçekleşmesidir"

Kassandra, "Kim seçilirse seçilsin, adayların şehirlerine layık olması gerekiyor" derken "İnsanlar onlardan söz değil, eylem bekliyor." Ulaşım ve işsizlik büyük sorun. Enflasyon da onları takip etti. Herkes kendi kasabasındaki çiftçiyi korumalıdır. Onlara destek olmalı. Şehir yönetimi ürettiği ürünleri ekilmeden önce ödemeli ve almalıdır." ifadelerini de kullandı.