Ankara'da toplu taşıma kullananlar dikkat! 15 gün boyunca böyle olacak

Ankara'da toplu taşıma kullanan vatandaşlar için yenilikler gündeme geldi. EGO tarafından yapılan açıklamada vatandaşların mağdur olmaması adına yeni karar alındığı belirtildi.

Ankara'da toplu taşıma kullananlar dikkat! 15 gün boyunca böyle olacak

Ankara toplu taşımada yeni düzenleme duyurusu yapılırken yarıyıl tatili süresiyle vatandaşların mağdur olmaması adına yeni karar verildi. 2 Şubat tarihine kadar devamlılık gösterecek düzenleme detayları EGO tarafından açıklandı.

EGO açıklamalarında 22 Ocak 2024 Pazartesi gününden 2 Şubat 2024 günü dahil olarak 391 adet güzergahta hafta içinde günlük, ortalama 9.213 adet servisin hizmete gireceği belirtildi. Toplu taşıma hizmetlerinde kuruluşumuz saha denetim sorumlularıyla, Otobüs Filo Takip ve Raylı Sistem Kontrol Merkezleri’nce anlık olarak yapılacak gözetimlerde yolcu ilgisine bakılara vatandaşların mağduriyet yaşamaması için derhal ilave otobüs ve tren servisleri verileceği açıklandı.

EGO düzenleme
EGO otobüslerinin güncel hareket saatleri ve güzergahlarını metro ve Ankaray’ın sefer aralıklarına EGO CEP’te uygulamasından veya internet sayfası üzerinden adresinde ulaşabilirsiniz.