Alkollü Şahıs Kahvehaneyi Pompalı ile Taradı! 1 Ölü 2 Yaralı

Konya'da yaşanan olayda alkol alıp kahvehaneye gelen bir kişi, aralarında önceden husumet bulunan kişilere kurşun yağdırdı. Kurşunların isabet ettiği 1 kişi can verirken, 2 kişide ağır yaralandı..

Alkollü Şahıs Kahvehaneyi Pompalı ile Taradı! 1 Ölü 2 Yaralı

1 kişinin can verdiği, 2 kişininde ağır yaralandığı silahlı kavga olayı akşam saatlerinde Konya'da yaşandı. 

Gelen bilgilere göre Konya'da yaşayan Ali Y. isimli şahıs alkol aldıktan sonra mahallede bulunan kahvehaneye gitti. Bir süre burda duran Ali Y. ile önceden aralarında husumet olduğu öne sürülen Fatih U. Mehmet A. ve Memiş Cırnaz arasında tartışma çıktı. Taraflar arasında çıkan tartışma kısa süre içinde arbedeye dönüştü ve Ali Y. isimli zanlı yanında getirdiği pompalı silah ile kurşun yağdırdı. 

1 Ölü, 2 Ağır Yaralı

Kurşunların hedefi olan 3 arkadaş kanlar içinde yere yığılırken, çevredekiler durumu hemen ekiplere ihbar etti. Kısa süre içinde olay yerine gelen ekipler kurşunların hedefi olan 3 kişiyi yapılan ilk yardım sonrasında hastaneye kaldırdı. Ancak hastanede ki tüm çabalara rağmen Fatih U. hayatını kaybetti. Diğer 2 kişinin ise durumunun kritik olduğu tedavilerine şehir hastanesinde devam edildiği öğrenildi.

Öte yandan olayın ardından teslim olmak için polis merkezine giden Mehmet Ali Y. ise yolda bekçi tarafından yakalandı. Soruşturma sürüyor.