Alkollü Eğlencenin Sonu Kötü Bitti! 2 Ölü 1 Yaralı

İzmir'de eğlenmek için toplanan 4 arkadaş alkolü fazla kaçırınca aralarında tartışma çıktı. Tartışmanın arbedeye dönüşmesiyle birlikte C.U isimli şahısın tabancasından çıkan kurşunlar 2 arkadaşının ölümüne, 1 arkadaşının da yaralanmasına sebep oldu.

Alkollü Eğlencenin Sonu Kötü Bitti! 2 Ölü 1 Yaralı

2 kişinin ölümü, 1 kişinin yaralanamasıyla sonuçlanan kavga olayı akşam İzmir Kemalpaşa'da yaşandı. 

Gelen bilgilere göre aynı mahallede arkadaş olan C.U, Ahmet Çetin, Kemal Sönmez ve Feyyaz Bulut isimli 4 arkadaş alkol eşliğinde sohbet etmeye başladı. İlk dakikalarda keyifli sohbet geçiren 4 arkadaş arasında gecenin ilerleyen saatlerinde alkolünde etkisiyle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesiyle birlikte C.U yanında taşıdığı silahı çıkardı ve diğer 3 arkadaşının üzerine kurşun yağdırdı. 

2 ölü, 1 yaralı

Zanlı olay yerinden kaçarken diğer 3 arkadaşı çeşitli yerlerinden yaralandı. Olayı gören çevredekiler durumu hemen polis ve 112 sağlık personeline bildirdi. Kısa süre içinde olay yerine ekipler yaralıları hemen hastaneye kaldırdı ancak 35 yaşındaki Ahmet Çetin ve 26 yaşındaki Kemal Sönmez doktorların tüm müdahalelerine rağmen hayatını kaybetti. Yaralanan  Feyyaz Bulut'un ise tedavisi devam ediyor. 

Olayla ilgili olarak soruşturma sürüyor.