Alkolik Maymun Dehşet Saçtı! 1 Ölü, 249 Yaralı

Hindistan'da alkol problemi olduğu belirtilen bir maymun, 1 kişiyi feci şekilde öldürdükten sonra , 249 kişiyi de yaraladı.Maymuna müebbet tecrit cezası verildi.

Alkolik Maymun Dehşet Saçtı! 1 Ölü, 249 Yaralı

Hindistan'ın Uttar Pradeş eyaletinde ilginç bir olay meydana geldi. Alkol problemi olduğu öğrenilen ve sahibinin ölümünün ardından iyice saldırganlaştığı belirtilen evcil maymun, bölgedeki Kanpur Hayvanat Bahçesi'nde 250 kişiyi yaraladı. Maymun tarafından yaralananlardan 1'i kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, daha önce de defalarca insanlara saldırdığı belirtilen maymunun müebbet tecrit ile cezalandırıldığı bildirildi.

Hayvanat Bahçesinde görevli doktor Nasir, söz konusu maymunun defalarca tecrit edildiğini ayrı kafese alındığını fakat davranışlarında herhangi bir düzelme olmadığı gibi günden güne daha da agresifleştiğini belirtirken, ilgili hayvanat bahçesine getirilmesinin ardından 3 yıl geçtiğini fakat bundan sonra tüm hayatı boyunca esaret altında tutulacağını söyledi.  Kaula isimli maymunun hayvanat bahçesine getirilmeden önce sahibi tarafından et ve alkollü içeceklerle beslendiği belirtildi.

NEW YORK POST