Ailenizle sömestr tatilini geçirebileceğiniz en güzel yerler! O ilin her adımı cennetten bir köşe

Sömestr tatilinde gezilecek rota arayanlar dikkat! Yeryüzü cenneti Bolu’da gezilecek yerleri sizler için derledik. Kartalkaya’dan Abant’a; Gölcük’ten Yedigöller’e tüm gezilecek rotalar haberimizde…

Ailenizle sömestr tatilini geçirebileceğiniz en güzel yerler! O ilin her adımı cennetten bir köşe

Sömestr tatili yaklaşırken, gezilecek yer arayışında olanlar için Bolu'nun eşsiz güzelliklerini keşfetmek harika bir seçenek olabilir. Kışın parlayan yıldızı Abant Tabiat Parkı, bu tatil döneminde ziyaret edilecek en popüler destinasyonlardan biri. Büyüleyici göl manzarası ve çam ormanlarıyla ünlü Abant, doğa yürüyüşleri ve göl kenarında sıcak içecek keyfi için ideal bir atmosfere sahip.

Gölcük Tabiat Parkı, kristal berraklığındaki gölü ve karla kaplı ağaçlarıyla büyüleyici bir atmosfer sunuyor. Gölcük'te yapılabilecek doğa yürüyüşleri ve göl manzarasını fotoğraflama fırsatları, ziyaretçilere unutulmaz anılar yaşatıyor.

Bolu'nun kış sporları mekânı Kartalkaya Kayak Merkezi, kayak ve snowboard tutkunları için ideal bir destinasyon. Zengin pist seçenekleriyle Kartalkaya, kış aylarında spor severleri ağırlıyor.

Kartalkaya Kayak Merkezi

Göynük Kasabası, tarihle iç içe bir yolculuk yapmak isteyenleri cezbetmeye devam ediyor. Taş evleri, dar sokakları ve tarihi camii ile Göynük'te geçmişe doğru keyifli bir gezinti yapabilir, yöresel lezzetleri deneyebilirsiniz.

Yedigöller Milli Parkı ise doğanın muhteşem dansını sergiliyor. Yedi adet gölüyle ünlü bu milli park, kış mevsiminde karla kaplı ağaçlar ve buz tutmuş göllerle büyüleyici bir atmosfere bürünüyor. Yedigöller'de yapılacak yürüyüşler, ziyaretçilere huzur dolu anlar yaşatıyor.

Bolu, kış mevsiminde gezilecek yerler konusunda zengin bir yelpaze sunuyor. Doğal güzellikleri ve tarihi dokusuyla adeta bir kartpostal gibi olan bu şehirde, sömestr tatilini unutulmaz kılacak birçok aktivite ve manzara bulabilirsiniz.