Ahmet Kaya Kültür Merkezi'ne Saldırı Sonrasında Paris'te Polisle Göstericiler Arasında Çatışma Çıktı

Ahmet Kaya Kültür Merkezi’ne saldırı sonrasında Paris’te polisle göstericiler arasında çatışma çıktı. Fransa’nın başkenti Paris’te, bir saldırgan elinde silahla rastgele ateş açtı. Ahmet Kaya Kültür Merkezi yakınında gerçekleşen olayda, 3 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı. Yaralılardan birinin durumu ağır. Ayrıntılar haberimizde…

Ahmet Kaya Kültür Merkezi'ne Saldırı Sonrasında Paris'te Polisle Göstericiler Arasında Çatışma Çıktı

Fransız Polisi Olayı Soruşturuyor
Fransa’nın başkenti Paris’te, Ahmet Kaya Kültür Merkezi yakınlarından bir kişi, elinde silahla kalabalığa ateş açmaya başladı. Silahtan çıkan kurşunların isabet etmesi nedeniyle 3 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi ise yaralandı. Yaralılardan birinin durumu ise ağır. Saldırganın geçtiğimiz sene göçmen kampına da kılıçla saldırdığı öğrenildi. Fransız polisi olayı doğruladı ve olayla ilgili soruşturma başlatıldığını açıkladı.

Olayın Ardından Göstericiler ile Polis Çatıştı
Yaşanan olayın ardından olay yerine bir çok eylemci akın etti. Olay yerinde bulunmak isteyen Ahmet Kaya Kültür Merkezi topluluğu ve göstericiler arasında çatışma çıktı. Aralarında çatışma giderek şiddetlenince polis ekibi göz yaşartıcı gazla müdahalede bulunmak zorunda kaldı. Fransız polisinin başlattığı operasyon ve soruşturma devam ediyor. Başkent’in kısa sürede savaş haline dönüşmesinin nedenleri araştırılıyor. 
Detaylar gelmeye devam edecek… Takipte kalın.