A101'de 1 Şubat indirimi! 6'lısı 179 TL'ye kağış kağış satılacak

1 Şubat'ta A101 Mağazalarında İndirim Bombası! Toshiba Smart TV, SEG Beyaz Eşya, Mutfak Ürünleri ve Oyuncaklarda Cazip Fırsatlar Sizi Bekliyor, Kaçırmayın!

A101'de 1 Şubat indirimi! 6'lısı 179 TL'ye kağış kağış satılacak

A101 marketlerinde heyecanlı bir alışveriş dönemi başlıyor! 1 Şubat 2024 tarihinde geçerli olacak A101 aktüel ürünler kataloğu yayınlandı ve birbirinden cazip fırsatlar sizi bekliyor. Perşembe gününe özel olarak sunulan indirimler arasında Toshiba HD Smart TV, SEG çamaşır ve bulaşık makinesi, borcam çeşitleri ve çok daha fazlası bulunuyor. İşte, 1 Şubat A101 indirimlerine dair detaylar!

A101 katalog

Elektronik kategorisindeki ürünler arasında Toshiba'nın 65'' ve 58'' Ultra HD Smart TV modelleri dikkat çekiyor. Ayrıca, Toshiba'nın 43'' Full HD Smart TV ve HI-LEVEL 50'' 4K Ultra HD Smart TV gibi seçenekler de indirimli fiyatlarla müşterilere sunuluyor. Reeder S19 MAX 32 GB ve Reeder S19 Max Pro S Cep Telefonları da cep dostu fiyatlarıyla beklentilere karşılık veriyor. GoSmart Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık ise müzikseverlerin ilgisini çekiyor.

Ev aletleri kategorisinde SEG markasına ait 9 kg çamaşır makinesi, 4 programlı bulaşık makinesi ve No-Frost buzdolabı gibi ürünlerde büyük indirimler söz konusu. Mutfakta işleri kolaylaştıran borcam çeşitleri, Diamond Kahve Yanı Su Bardağı, Cam Motivasyon Matarası gibi şık ve kullanışlı ürünler de alışveriş listesine eklenebilir.

Yemek takımı ve mutfak gereçleri kategorisinde Nehir markasının çeşitli ürünleri, estetik tasarımları ve uygun fiyatlarıyla dikkat çekiyor. Kış aylarında sıcak içeceklerin vazgeçilmezi olan ısınma ürünleri arasında Volta VS1 İki Tekerlekli Elektrikli Moped, Kadife Kaymaz Taban Saçaklı Yolluk ve Keçeli Ütü Masası Kılıflı gibi ürünler bulunuyor.

Son olarak, çocuklar ve oyuncaklar kategorisinde Barbie Oyuncak Prenses Bebekler, Oyuncak Bultak Ev, Oyuncak Bebek ve Pet seti gibi eğlenceli ürünler çocuklara keyifli zamanlar vaat ediyor. A101 marketlerindeki geniş ürün yelpazesi ile 1 Şubat tarihinden itibaren başlayacak indirim fırtınasını kaçırmayın!