4 kişi indikleri kuyuda zehirlenerek can verdi

Akşam saatlerinde Muğla'da yaşanan olayda, 2'si kardeş olduğu öğrenilen 4 kişi çiftlikte ki gider kuyusuna indi, kuyuda kalıp sökmeye başlayan 4 kişi çıkan metan gazından zehirlenerek hayatını kaybetti.

4 kişi indikleri kuyuda zehirlenerek can verdi

4 kişinin ölümüyle sonuçlana feci olay akşam saatlerinde Muğla'da yaşandı. 

Gelen bilgilere göre Muğla'da yaşayan 43 yaşındaki Kenan Can isimli vatandaş çiftliğini bahçesinde bulunan gider kuyusundan kalıp sökmek için komşularından yardım istedi. Can'ın komşuları olan İlkay ve Tuncay kardeşler ile 30 yaşındaki Taner Karaçin yaklaşık 2,5 metre derinlikte olan kuyuya indi.

2'si kardeş 4 kişi can verdi

4 kişi uzun süre kuyudan çıkmayınca diğer komşuları durumdan şüphelendi ve hemen ekiplerden yardım istedi. Kısa süre içinde bölgeye 112 ve kurtarma ekipleri 4 arkadaşı kuyudan çıkardı. Olay yerinde yapılan ilk incelemede sonrasında 2'si kardeş olan 4 kişinin kuyudan çıkan metan gazı ile zehirlendikleri tespit edildi. Hemen hastaneye kaldırılan Kenan Can, İlkay ve Tuncay kardeşler ile Taner Karacin yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatlarını kaybettiler.

Olay ilgili olarak inceleme başlatılırken, hayatını kaybeden kişilerin yakınları olayın yaşandığı kuyunun başında sinir krizi geçirdi.