30 Eylül Pazar Hadi'sinin Büyük Ödül Miktarı Belli Oldu

Büyük para ödüllü Hadi Yarışması Pazar saat 20,30 'da. Yapılan son dakika açıklamasında Hadi 'nin büyük ödüllü yarışmasının detaylarına yer verildi.

30 Eylül Pazar Hadi'sinin Büyük Ödül Miktarı Belli Oldu

Son dakika açıklaması Hadi bilgi yarışması uygulamasının İnstagram hesabından geldi.

Akıllı telefonlarda canlı olarak yayımlanan bilgi yarışması uygulaması Hadi, bu Pazar günü büyük ödüllü yarışma düzenleyecek.

Önceki gün de sıkça dile getirilen bu yarışmada ödül açıklanmamıştı. Büyük bir merakla beklenen açıklama az önce geldi.

Önceki gün gündüz ve akşam yayımlanan Hadi yarışmalarında Müge Boz, Pazar günü yapılacak olan Hadi yarışmasında dağıtılacak ikramiyenin bugüne kadarki en büyük ikramiye olacağını söyledi.

BÜYÜK İKRAMİYE 50 BİN TL

İkramiye tutarı ise az önce açıklandı. Hadi ‘nin İnstagram hesabı üzerinden yapılan son dakika açıklamasında 30 Eylül Pazar günü saat 20,30 ‘da yapılacak olan Hadi ‘de büyük ikramiyenin 50 bin tl olacağına yer verildi.

Her gün ortalama 500 bin kişinin katılımı ile gerçekleşen yarışmaları düzenleyen Hadi, ortalama olarak yarışmalarında 6 bin TL para ödülü dağıtılıyor. Sorulan soruların hepsine doğru cevap veren kişiler arasında ise bu ödül eşit olarak bölüştürülüyor.

Bilen sayısı da çok olunca kişi başına verilen para ödülü 2-5 lira arasında oluyor. Ancak Çarşamba günleri düzenlenen Hadi ‘de 15 zor soru soruluyor ve yarışmacılar 100 ile 1000 TL arası para ödülü kazanıyor.

HADİ İPUÇLARI KAMUBULTENİ’NDE

Hadi, her yapacağı yarışmadan saatler önce İnstagram hesabı üzerinden o yarışmada çıkacak bir soruyu paylaşıyor. Biz de Kamubulteni.com olarak bu soruyu ce sorunun cevabını Hadicilere en çabek şekilde ulaştırıyoruz.  

Mobil uygulamamızı indirin ve Hadi’de kazanmaya başlayın.

Kamubulteni.com  | Ankara