2020 İmsakiye - Edirne , Elazığ , Erzincan , Erzurum İmsak ve İftar Saatleri

Diyanet , 2020 yılı Ramazan ayı imsakiyelerini yayımladı. Diyanet İşleri Başkanlığı resmi internet adresinden yayımlanan imsakiyelere göre Edirne , Elazığ, Erzincan ve Erzurum 'un imsakiyeleri haberimizde.

2020 İmsakiye - Edirne , Elazığ , Erzincan , Erzurum İmsak ve İftar Saatleri

Edirne , Elazığ, Erzincan ve Erzurum imsakiyesi.

Büyük bir merak ve heyecanla beklenen 2020 yılı Ramazan ayı için geri sayım sona erdi. 11 ayın sultanı Ramazan ayının gelmesi ile birlikte Edirnelilerin , Elazığlıların , Erzincanlıların ve Erzurumluların en çok araştırdığı konuların başında imsakiyeler oldu. Vatandaşlar 2020 yılında Ramazanda orucun kaç saat tutulacağını araştırıyor. Peki Edirne ‘de namaz saatleri nedir? Elazığ imsakiyesi , imsak ve iftar saatleri nedir? Erzincan imsak ve sahur saati kaçta? Erzurum imsak sahur iftar saatleri kaçta?

Biz de kamubuleni.com olarak bu yazımızda Edirne , Elazığ, Erzincan ve Erzurum imsak ve iftar saatlerine yer verdik.

Kim (köle azat etme imkânı) bulamazsa, eşine dokunmadan önce ard arda iki ay oruç tutmalıdır. Kimin de buna gücü yetmezse altmış fakiri doyurmalıdır. Bunlar, Allah’a ve Resûlüne hakkıyla iman edesiniz, diyedir. İşte bunlar Allah’ın sınırlarıdır. Kâfirler için elem dolu bir azap vardır. (Mücâdele Sûresi 4)

Bunlar, tövbe edenler, ibâdet edenler, hamdedenler, oruç tutanlar, rükû’ ve secde edenler, iyiliği emredip kötülükten alıkoyanlar ve Allah’ın koyduğu sınırları hakkıyla koruyanlardır. Mü’minleri müjdele. (Tevbe Sûresi 112)

EDİRNE RAMAZAN AYI İMSAKİYESİ 2020

ELAZIĞ 2020 YILI RAMAZAN AYI İMSAKİYESİ

ERZİNCAN 2020 RAMAZAN AYI İMSAKİYESİ

ERZURUM 2020 YILI RAMAZAN İMSAKİYESİ

Güneşi yüreğinde gözleri ufuklarda muhabbet yolcuları arasında cennet hesabı yapmayan cennetlikler arasında olmanın duasıyla hayırlı Ramazanlar.

Başlangıçlar sonuçların tecelli yeridir… Rahmet ile başlayan Ramazan ayinin kurtuluş ile tecelli bulması temennilerimle… Hoş geldin on bir ayın sultanı.

Duanız kabul, ameliniz makbul hizmetiniz daim olsun. Saadetiniz kaim olsun. Gönlümüze esen seher yeli gibi gelen Mübarek Ramazan Ayınız hayırlı olsun.