2019 Kadir Gecesi Resimli ve SMS Mesajları (WhatsApp Gif, Kısa Mesajlar)

31 Mayıs 2019 en güzel Kadir Gecesi mesajları. Kadir Gecesinin gelmesi ile birlikte vatandaşların en çok aradığı kelime , Kadir Gecesi mesajları oldu. Müslümanlar , akrabalarına ve sevdiklerine göndermek için Kadir gecesi mesajı arıyor. İşte en güzel resimli ve SMS , GİF Kadir Gecesi mesajları.

2019 Kadir Gecesi Resimli ve SMS Mesajları (WhatsApp Gif, Kısa Mesajlar)

2019 yılı Kadir gecesi geldi. İşte en güzel Kadir Gecesi resimli ve SMS mesajları.

31 Mayıs 2019 günü hem Cuma gününe hem de Kadir Gecesi 'ne denk gelmektedir. Kadir Gecesi 'nin Cuma gününe denk gelmesi ile birlikte vatandaşlar, en güzel Kadir Gecesi mesajlarını araştırmaya başladı. Biz de Kamubulteni.com olarak bu haberimizde Kadir Gecesi mesajlarına yer verdik.  İşte Kadir Gecesi mesajları, hadisleri ve sözleri.

Bin aydan daha hayırlı olan Kadir geceniz mübarek olsun. Selam ve Dua ile.

Kimki Kadir gecesini, faziletine inanarak ve alacağı sevabı Allah'tan bekleyerek ibadet ve taatla geçirirse geçmiş günahları bağışlanır. (Buhârî, Kadir, 1) Kadir geceniz mübarek olsun. Dualarda buluşmak dileğiyle.

Allah'ım! Geçmiş ve gelecek, gizli ve açık bütün günahlarımı bağışla! Benim ilâhım Sensin. Senden başka ilâh yoktur. (Buhârî, Tevhîd, 35) Kadir geceniz mübarek olsun.

Ya Rab, kusurumuzu affet. Bizi kendine kul kabul et. Emanetini kabzetmek zamanına kadar bizi emanette emin kıl. Amin! Kadir geceniz mübarek olsun.

Allah 'ım rızkımıza bolluk, kalbimize huzur, ömrümüze bereket, yaşantımıza ferahlık ver! Amin. Kadir geceniz mübarek olsun.

Gün vardır, bin yıldan uzun gelir bize, bir yıl vardır bir günden kısa gelir bize. Bire bin yazılan bu gecede dua edelim yaradana. Mübarek Kadir geceniz mübarek olsun.

Bin aydan daha hayırlı olan mübarek Kadir Gecesi 'nde, kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi dualarınızı kabul ve makbul eylesin.

Bir damla umut serpilsin yüreğine, bin tatlı umut dolsun günlerine, hayallerin gerçekleri bulsun, bütün duaların kabul, Kadir gecen mübarek olsun!

İlahi Esintilerin  gönüllere dokunduğu, kalpleri okşadığı, bir anın bir asra bedel olduğu bu mübarek gecede dualarda birleşmek dileğiyle, Kandilinizi Kutlarım.

Gül hissedilen sevginin tacıdır, her bahar bir gül taçlanır. O gül ki Muhammet Mustafa (S.A.V.) 'i hatırlatır. Onu hatırlayana gül koklatır. Gül kokulu sevgi dolu nice kandillere. Kadir Geceniz mübarek olsun.

Kim erdemine inanarak ve sevabını umarak Kadir Gecesini ihya ederse Allah onun bütün geçmiş günahlarını bağışlar?

Gecenin güzel yüzü kalbine dokunsun, şeytan senden çok uzakta, melekler başucunda konaklasın, güneş öyle bir geceye doğsun ki kalbinden geçen duaların kabul Kadir Geceniz mübarek olsun! 

Kulun yaradana yakın olduğu gecelerin en önemlisi. Kendisine dua edenleri geri çevirmeyen, günahları bağışlayan, her şeyi bilen, gören ve duyan Yüce Allah tüm dualarımızı kabul ve makbul eylesin. 

Bugün ellerinizi her zamankinden daha çok açın Avucunuza melekler gül koysun, yüreğiniz coşsun Kadir geceniz hayırlara vesile olsun.