20 gün içinde bunu yapan 150 TL'lik bedava yakıt alacak! Hemen telefonunuza sarılın

Artan akaryakıt fiyatlarına deva olacak banka kampanyaları başladı. Araç sahiplerinin yakından takip ettiği akaryakıt kampanyaları, satın alınan akaryakıtta indririm sağlıyor. İşte o kampanyalar...

20 gün içinde bunu yapan 150 TL'lik bedava yakıt alacak! Hemen telefonunuza sarılın

Akaryakıt fiyatlarındaki artışın etkisiyle bankalar, araç sahiplerini sevindirecek yeni kampanyalara imza atıyor. Akaryakıt giderlerini azaltmayı hedefleyen bankalar, kullanıcılarına çeşitli avantajlar sunuyor. İşte, akaryakıt kampanyalarına dair detaylar:

İş Bankası Akaryakıt Kampanyası:

İş Bankası, Maksimum anlaşmalı Shell akaryakıt istasyonlarında geçerli olan kampanya kapsamında, aynı anda yapılan 600 TL ve üzeri dördüncü akaryakıt veya LPG alımına 150 TL MaxiPuan hediye ediyor. Bu kampanya, 15 Şubat'a kadar devam edecek.

Yapı Kredi Akaryakıt Kampanyası:

Yapı Kredi'nin Petrol Ofisi istasyonları için düzenlediği kampanyada, 4 adet 500 TL ve üzeri akaryakıt alımında 110 TL Petrol Ofisi Puan hediye ediliyor. Kampanya ise 15 Şubat'ta sona erecek.

pompa

Ziraat Bankası Akaryakıt Kampanyası:

Ziraat Bankası'nın akaryakıt kampanyası, 1 Ocak - 15 Şubat 2024 tarihleri arasında Bankkart anlaşmalı M Oil istasyonlarında geçerli. Bankkart POS'undan farklı günlerde ve tek seferde yapılan 750 TL ve üzeri 4. akaryakıt ya da otogaz alışverişine 175 TL Bankkart Lira hediye ediliyor.

Araç sahipleri, bu kampanyalar sayesinde akaryakıt masraflarını önemli ölçüde düşürebilecek ve avantajlı alışverişin tadını çıkarabilecek. Bankaların sunduğu bu fırsatlar, ekonomik bir nefes alma imkanı sağlayarak kullanıcılara maddi destek sunuyor.