18 Yaşındaki Genç Güpegündüz Sokak Ortasında Öldürüldü!

İstanbul'da meydana olayda, bir eczanede çalışan 18 yaşındaki genç husumetlisi olduğu kişi tarafından güpegündüz sokak ortasında silahla vurularak öldürüldü.

18 Yaşındaki Genç Güpegündüz Sokak Ortasında Öldürüldü!

18 Yaşındaki Genç Güpegündüz Sokak Ortasında Öldürüldü

Edinilen bilgilere göre İstanbul'da bir eczanede çalışan 18 yaşındaki Burak A. isimli genç, sokakta sipariş götürdüğü esnada husumetli olduğu kişi ile karşılaştı ve taraflar arasında kısa sürede tartışma çıktı.

Sırtına 5 kurşun isabet etti

Genç ile husumetlisi arasında çıkan tartışma kısa süre içinde kavgaya dönüştü ve husumetli olduğu kişi silahını çıkarttı. Burak A. bu esnada kaçmaya çalıştı ancak şahıs gencin arkasından kurşun yağdırdı. Kurşunların isabet ettiği Burak A. kanlar içinde yere yığılırken zanlı motosiklet ile kaçtı. Silah seslerini duyan çevredeki esnaf hemen durumu ekiplere bildirdi. Kısa süre içinde olay yerine gelen ekipler Burak A.'yı hemen hastaneye kaldırdı. Sırtına 5 kurşun isabet eden ve hemen ameliyata alınan talihsiz genç tüm çabalara rağmen hayatını kaybetti.

Yaraladığı şahsın abisi  öldürmüş

Zanlı polisler tarafından her yerde aranırken, Öldürülen gencin birkaç gün önce Şişli Kuştepe’de silahla bir kişiyi yaraladığı ve bu olay sonrasında Yaralanan gencin ağabeyinin intikam almak için plan yaparak Burak A'yı öldürdüğü bilgisine ulaşıldı