17 Yaşındaki 2 Genç Boğularak Can Verdi!

Aydın'da sıcak havalardan bunalan 17 yaşındaki iki genç serinlemek için girdikleri sulama havuzunda boğularak can verdi.

17 Yaşındaki 2 Genç Boğularak Can Verdi!

17 Yaşındaki 2 Genç Boğularak Can Verdi

2 gencin boğularak can verdiği olay bugün Aydın'da yaşandı. Edinilen bilgilere göre Aydın'da hayatını sürdüren  3 arkadaş öğlen saatlerinde sıcak havadan bunalınca köylerinin yakınında bulunan tarım arazisi sulama havuzuna serinlemek için girdiler. 3 arkadaş bir süre yüzdükten sonra gençlerden Yusuf Can Güzel ve Resül Baybura suda çırpınmaya başladı ve gözden kayboldu. Diğer arkadaşları ise durumu hemen yakınlarına bildirdi ve yardım istedi. 

Yakınları sinir krizi geçirdi

Kısa süre içinde sulama kanalının olduğu yere sağlık ve su altı kurtarma ekipleri sevk edildi. Gelen ekipler kanalda arama çalışmalarına başladı ve yaklaşık 1 saat sonra 2 gencin cansız bedenleri bulundu. Talihsiz gençlerin cansız bedenleri kanaldan çıkarılırken, yakınları sinir krizi geçirdi. Yapılan savcılık incelemesi sonrasında 17 yaşında ki Güzel ve Başbura'nın cansız bedenleri otopsi için morga kaldırılırken, olayla ilgili olarak inceleme başlatıldı.