Milli Savunma Üniversitesi'ne Hizmetli Alımı Başvuru Şartları ve Başvuru Sayfası

Milli Savunma Üniversitesi'ne sözleşmeli personel alımı başvuruları devam ediyor.

Milli Savunma Üniversitesi'ne Hizmetli Alımı Başvuru Şartları ve Başvuru Sayfası

MSÜ'den geçtiğimiz günlerde yapılan duyuruda, çeşitli unvanlarda personel alımları yapılacağı kaydedilmiş, söz konusu alım içerisinde hizmetli kadrosu da yer almıştı.En az ortaöğretim mezunlarından yapılacak alım için İstanbul, Ankara, İzmir, Balıkesir, Yalova İllerinde görevlendirme için kontenjan ayrıldı. İstanbul 'daki görevlendirme için için ayrılan kontenjan 31 olurken, Ankara için 15 kontenjan, İzmir için 8, Balıkesir için 11, Yalova için ise 6 kontenjan ayrılmış durumda. MSÜ , hizmetli alımı için kadın-erkek adaylar başvuru yapabilir. Adayların KPSS'ye girmiş olması şartının yanı sıra aşağıdaki genel şartları da yerine getirmesi gerekiyor: 

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI

a) 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48'inci maddesindeki genel şartları taşımak,
b) Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı (ÖSYM) tarafından 2020 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavına katılmış ve puan almış olmak,
c) Nitelikler tablosunda (TABLO-2) bulunan her bir kadro unvanı için belirlenen niteliklere sahip olmak

Milli Savunma Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü Personel Temin Dairesi Başkanlığı'nın resmi sayfasından yapılan açıklamada, 1 Nisan 2021 tarihi itibariyle başlayan MSÜ sözleşmeli personel alımı başvuruları 21 Nisan 2021 tarihine kadar Personel Genel Müdürlüğü Personel Temin Dairesinin resmi sayfasından e-Devlet şifresiyle yapılabilecek. Resmi duyuruda başvurularla ilgili, "Başvurular, 01.04.2021 - 21.04.2021 tarihleri arasında http://personeltemin.msb.gov.tr adresi üzerinden çevrimiçi (online) yapılacaktır. NOT: Genel ağ (İnternet) ortamı dışında dilekçe, mektup, posta vb. yöntemlerle yapılacak ön başvurular kabul edilmeyecek, bu dilekçelere cevap verilmeyecek ve işlem yapılmayacaktır.Adaylar, https://personeltemin.msb.gov.tr sitesine girerek E-devlet şifresi ile başvuru ekranını açtıktan sonra başvuru sihirbazını kullanarak ilerleyip tüm aşamaları tamamlayarak ‘Tercih Yap’ ekranına yönlendirilecek buradan ilgili alımı tıklayarak tercih yapabilecektir. Tercih işlemini tamamladıktan sonra ‘Tercihlerimi Göster’ butonuna tıklayarak kayıtlı tercihlerini kontrol edebilecektir." bilgilendirmesi yapıldı.

TÜM DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ.pdf