Jandarma 2019 Uzman Erbaş Alımı Durum Duyurusu

Jandarma Genel Komutanlığı tarafından bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda 2019-1 2. grup durum bilgilendirmesine yer verildi. Peki 4. grup duyurusu ne zaman yayımlanacak? İşte detaylar.

Jandarma 2019 Uzman Erbaş Alımı Durum Duyurusu

Jandarma 'dan uzman erbaş duyurusu.

Jandarma Genel Komutanlığı tarafından bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda 2019 yılı 1. dönem asayiş ve komando uzman erbaş alımı 2. grup işlem durumuna yer verildi. 

Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığı Personel Temin Sistemi üzerinden yayımlanan duyuruda "2019-1 DÖNEM II.GRUP (TEMMUZ 2019) UZMAN ERBAŞ ADAYLARI İŞLEM DURUMU" ifadesine yer verildi:

NASIL BAKILIR?

Jandarma alımına başvuran ve 2. grupta seçim aşamalarına girip başarılı olan adaylar, aşağıdaki linke gidecek.

İşlem durumu sayfası için TIKLAYIN

Linke tıkladıktan sonra sol menüde bulunan BAŞVURU BİLGİLERİ kısmına tıklayın. Menüde açılanlardan Başvurularım kısmını tıklayın. Daha sonra karşınıza çıkan ekranda durum bilgilendirmenize bakabilirsiniz.

Jandarma alımını bekleyen adaylar bu adreste >> TIKLA KATIL

EĞİTİM BİRLİKLERİNE KATILACAK ADAYLAR İÇİN DUYURU

Jandarma tarafından yayımlanan duyuruda , uzman erbaş seçim aşamalarını başarılı geçip eğitime katılmaya hak kazananlara şu uyarı yapıldı:

"Eğitim birliklerine atanan uzman erbaş adayları arasından Lojistik/Havacılık/MEBS/At Bakıcısı (Seyis), Sağlıkçı vb. ihtiyaç duyulması halinde değişik branşlarda ( İTFAİYECİ, AĞIR ARAÇ ŞÖFÖRÜ, ISITMA VE TESİSAT ELEMANI/KALORİFERCİ, AŞÇI, TERZİ, BERBER, ELEKTRİKÇİ, SIHHİ TESİSATÇI, BOYA VE ALÇI SIVACI, KASAP, FIRINCI, BAYAN KUAFÖR, BAHÇIVAN, OTO BOYACI, OTO LASTİK TAMİRCİSİ, OTO ELEKTRİKÇİ, SİLAH TAMİRCİSİ, OPTİK/ELEKTRO OPTİK SİS.TAMİRCİSİ, DÖŞEMECİ, BEYAZ EŞYA TAMİRCİSİ, İNŞAAT KALIPÇISI, DUVARCI, BETONARME DEMİRCİSİ, İŞ MAK.OPERATÖRÜ, ISI YALITIMCISI, ÇATI USTASI, METAL DOĞRAMACI, MERMERCİ, AHŞAP DOĞRAMACI VE KAPLAMACI, SU YALITIMCISI, FAYANSÇI, SIVACI, MARANGOZ, SARAÇ, TORNA TESFİYECİ, SIHHİYECİ, SOLİST, VURMALI ÇALGILAR, MOBİLYA BOYACISI, KOPYA FREZE MAKİNA OPERATÖRÜ, ÇİFT KAFA MAKİNESİ OPR. DAİRE TESTERE MAKİNE OPR. MODÜLER BETON BASKI MAKİNESİ OPR. PLASTİK DOĞRAMA MONTAJCISI, PLASTİK DOĞRAMA TEKNİSYENİ, İŞ MAKİNELERİ TAMİRCİSİ, BETON MİKSERİ OPR. ESKAVATÖR OPR. YÜKLECİ/LODER OPR. SİLİNDİR OPR. İSTİF MAKİNESİ OPR. KOMPRESÖR OPR. RÖMORKLU TRAKTÖR OPR. TREYLER VE ÇEKİCİ ŞÖFÖRÜ, VİNÇ OPERATÖRÜ, ASANSÖR BAKIM VE ONARIMCISI, BOBİNAJCI, KULE MEKANİK ONARIMCISI, TEZGAH ONARIMCISI, EROZYON DALMA TEZGAH MAKİNİSTİ, PLASTİK ENJEKSİYON MAKİNİSTİ, FİBERGLASÇI, BALİSTİK TEÇHİZAT TAMİRCİSİ, BOYACI/METAL, YAZ TEZGAH MAKİNİSTİ, KUMLAMACI, BOYACI LAK/METAL vb.) personel seçimi yapılacaktır. Bu nedenle belirtilen mesleklerde çalışmış ve tecrübe sahibi olanların mesleki yeterlilik belgelerini (DİPLOMA, USTALIK /KALFALIK BELGESİ/BONSERVİS, SERTİFİKA, KURS BELGESİ, ÇALIŞMA BELGESİ, SGK BELGESİ vb.) eğitim birliğine katılışlarında varsa yanlarında bulundurmaları gerekmektedir."

JANDARMA 4. GRUP DUYURUSU BEKLENİYOR

Jandarma uzman erbaş alımında 4 'üncü grup duyurusu bekleniyor. Duyurunun Kasım ayı sonuna kadar yayımlanması ve adayların Aralık ayında seçim aşamalarına alınması bekleniyor. 4 'üncü grup duyurusu ve yeni uzman erbaş alımı ilanı geldiği anda bildirimle haberdar olmak için uygulamamızı indirin >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN