İŞKUR Genel Müdürü'nün Seçim Tweetine Tepki: 5 Milyon İnsan İş Arıyor!

İŞKUR Genel Müdürü Cafer Uzunkaya'nın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma CHP Mersin Milletvekili ve Adalet Komisyonu Başkanı Alpay Antmen'den tepki geldi.

İŞKUR Genel Müdürü'nün Seçim Tweetine Tepki: 5 Milyon İnsan İş Arıyor!

İŞKUR Genel Müdürü'nün Seçim Tweetine Tepki: 5 Milyon İnsan İş Arıyor!

İŞKUR Genel Müdürü Cafer Uzunkaya'nın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma CHP Mersin Milletvekili ve Adalet Komisyonu Başkanı Alpay Antmen'den tepki geldi. Alpay Antmen , İŞKUR Genel Müdürü Cafer Uzunkaya'nın paylaşımını sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşarak, "5 milyona yakın insanımız işsiz, iş arıyor. İş Kur Genel Müdürü ise onlara iş bulmak yerine İstanbul seçimleri sonrası "içimizdeki beyinsizler yüzünden sen bizleri helak etme Allah'ım" diyor." şeklinde yorum yaptı.

Cafer Uzunkaya, 23 Haziran İBB Seçimleri öncesi, "Ülkemiz..Milletimiz..Şehrimiz İstanbulumuz için oyumuzu kullandık.Rabbim hayırlara vesile kılsın.Milletin tercihi taktire şayandır." ifadelerini kullanmış, bugün ise sosyal medya hesabından, "İçimizdeki beyinsizler yüzünden sen bizleri helak etme Allah’ım.Hak ve hakikat namına,aziz milletim ve ülkem için ihlasla çalışanlar her daim kazanmakta.Riyakar mütekebbirlerse,hiç kazanmadki.Artık başarısızlıkların müsebbipleriyle..çözüm ve çıkış yolları konuşulmasın." şeklinde bir yorumda bulunmuştu.