Fatih Portakal'dan Kemal Kılıçdaroğlu'na 'Öğrenci Andı' Tepkisi

Fox Haber sunucusu Fatih Portakal, CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nu öğrenci andı konusunda sessiz kalması nedeniyle sert bir dille eleştirdi. Kılıçdaroğlu'na 'Cesaretsiz' diyen Portakal, öğrenci andı konusunda tek sessiz kalan genel başkanın Kılıçdaroğlu olduğunu söyledi.

Fatih Portakal'dan Kemal Kılıçdaroğlu'na 'Öğrenci Andı' Tepkisi

Fox Ana Haber sunucusu Fatih Portakal, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik öğrenci andı konusunda tepki gösterdi.

CESARETSİZLİĞİ YEREL SEÇİMLERDEN Mİ?

CHP Genel Başkanı'nın TBMM'deki Grup toplantısında öğrenci andı konusunda sessiz kaldığını bu sessizliğinde sebebinin yerel seçimler olduğunu söyleyen Portakal, "Kılıçdaroğlu , andımızı savunacak yönde hiç bir açıklama yapmıyor. O kadar cesaretsiz. Cesaretsizliği yerel seçimler yüzünden. Birilerine göz mü kırpıyor, kürt seçmeni kızdırmayım diye mi yapıyor? Bakın, siyaset içinde cesaretsizlere yer yok.

OLUMLU YA DA OLUMSUZ HİÇ BİR ŞEY SÖYLEMEDİ

CHP lideri bugün andımız konusunda olumlu ya da olumsuz hiç bir şey söylemedi. Tüm siyasi parti liderleri bir şey söyledi, Sn. Erdoğan bir şey diyor 'Irkçılık' olarak gördüğünü söylüyor, Sn. Bahçeli 'Öyle değil' diyor, Meral Akşener kendince bir yolu var cevap veriyor, Saadet Partisi lideri cevap verdi, HDP'den Sezai bey 'Çocuklara andımızı okutmayın süt verin' diyor. Kemal Kılıçdaroğlu , andımızı savunacak yönde hiç bir açıklama yapamıyor." dedi.