E Devlet Seyahat İzin Başvurusu Ne Zaman Açıklanır? İşte Sorgulama Şekli

65 yaş üstü vatandaşlar için seyahat izin belgesi başvurusunun başlamasının ardından kısa süre içinde binlerce kişi başvuru yaptı. Peki sonuçları ne zaman açıklanır?

E Devlet Seyahat İzin Başvurusu Ne Zaman Açıklanır? İşte Sorgulama Şekli

Seyahat izin belgesi başvuru sonucu ne zaman belli olur?

E Devlet kapısı üzerinden seyahat izin belgesi yapan 65 yaş üstü vatandaşlar , izin belgesi başvuru sonucunun ne zaman açıklanacağını araştırmaya başladı. Peki 65 yaş üstü seyahat izin belgesi başvurusu nasıl yapılır? Başvuru hangi sayfadan ve hangi telefon numarasından yapılıyor? Seyahat izin belgesi başvuru sonucu ne zaman açıklanır? Cevaplar yazımızda.

MEMLEKET İZNİ

Önceki gün açıklama yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 65 yaş üstü vatandaşların memleketlerine gitmesi ya da kalıcı olarak ikamet edeceği bir yere gitmesi için bir kereliğine izin verileceğini söyledi. İzin açıklaması sonrası başvuru bugün e Devlet kapısı üzerinden alınmaya başladı. Başvuru adımları ve detaylı anlatım için TIKLAYIN

KISA SÜREDE YOĞUN BAŞVURU

E devlet üzerinden ve ALO 199 'dan başvuruların başlaması sornası binlerce 65 yaş üstü vatandaş, seyahat izni başvurusu yaptı. 

SONUCU NE ZAMAN?

Seyahat izin belgesi başvurusu kısa sürede açıklanmaktadır. Genellikle aynı gün yada 1 gün sonra başvuru sonuçları açıklanmaktadır.

SORGULAMA NASIL YAPILIR?

Seyahat izin başvuru sonucu, vatandaşların telefon numaralarına mesaj ile bildirilmektedir.

Başvuru yapan diğer vatandaşlarla bilgi alış verişi için  TIKLA KATIL

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA