AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sarıeroğlu: 2020'nin İlk 6 Ayında Müjdeler Art Arda Gelecek

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, 2020 yılının ilk 6 ayının art arda müjdelerin geleceği bir dönem olacağını söyledi. Adana İl Başkanlığı'nın Karataş, Yumurtalık, Ceyhan, Feke, Saimbeyli, Tufanbeyli, Yüreğir, Pozantı, Karaisalı, İmamoğlu ve Kozan'daki ilçe danışma kurulu toplantılarına katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sarıeroğlu, bu toplantılarda gündeme ve ekonomiye ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sarıeroğlu: 2020'nin İlk 6 Ayında Müjdeler Art Arda Gelecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tüm dünyanın umudu olduğunu söyleyen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sarıeroğlu, bu yılın yerli ve milli üretim için Türkiye'nin atağa geçeceği bir yıl olacağını söyledi. Halkın refah seviyesini yükseltmek için büyük bir çalışma temposu içerisinde olduklarını söyleyen Sarıeroğlu, 2020 yılının ilk 6 ayına dikkat çekti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sarıeroğlu şunları kaydetti: Ulusal ve uluslararası alanda çok önemli süreçlerden geçiyoruz. İlk gün nasıl dimdik durduysak yine öyle durmaya devam edeceğiz. Geçmişten bugüne partimize emek vermiş herkesten Allah razı olsun. Tüm arkadaşlarımızın istişare ederek kongre sürecinde yeni kadrolarımızı inşa edeceğiz. Türkiye 2018 yılında saldırılar sonrası bir dalgalanma süreci yaşadı. Artık o süreç geride kaldı ve rakamların değiştiği, faiz ve enflasyon oranlarının düştüğü günleri görüyoruz. 2020'nin ilk 6 ayı vatandaşın hayatına olumlu yansıyacağı bir dönem olacak. Kamu bankalarında faiz oranları düştü. Çiftçilerin borçlarını yeniden yapılandırma imkanı geldi. Arka arkaya bu tarz müjdeleri duyacağınız bir dönem olacak. Bir yanda da yerli otomobilimizi Adana yollarında göreceğiz. Çok stratejik alanlarda çok büyük hamleler yapıyoruz. Yarası olanlar algı operasyonu ile bunu örtmek istiyor ama örtemezler. Milletimiz her şeyin farkında.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA