Taşeron ve Kamu İşçisine Arka Arkaya 2 İkramiye (2020 İlave Tediye)

Taşerondan kadroya geçen işçiler ile kamu işçilerine arka arkaya iki ay ilave tediye ödemesi yapılacak. İşte 2020 yılı ilk ilave tediye ödemesi için beklenen tarih ve detaylar.

Taşeron ve Kamu İşçisine Arka Arkaya 2 İkramiye (2020 İlave Tediye)

Taşeron ve kamu işçilerine bir tediye daha.

Kadroya geçen taşeron işçiler ile kamu kurum ve kuruluşları bünyesinde kadrolu olarak çalışmakta olan kamu işçilerine ilave tediye ödemes 13 Aralık 2019 günü verildi. İlave tediye ödemelerinin yapılmasının ardından bir son dakika açıklaması geldi.

EKSİK YATAN TEDİYELER VAR

MEB ile diğer kurumlar bünyesinde çalışan kamu işçileri , ilave tediye ödemelerinin eksik şekilde yattığını belirtti. Eksik yatan ilave tediyeler için işçilerin çalıştıkları kuruma dilekçe vermesi gerekmektedir.

392 TL VERGİ KESİNTİSİ

İlave tediye ödemelerinden, farklı başlıklar altında vergi kesintileri yapılmaktadır. İlave tediye ödemesinden yüzde 13 SGK işçi primi, yüzde 1 oranında işçi işsizlik primi, yüzde 20 gelir vergisi , binde 7,59 Damga Vergisi kesildi. En düşük tediyeden 392 TL vergi kesintisi oluyor.

YENİ TEDİYE TARİHİ HAKKINDA AÇIKLAMA

2019 yılı ilave tediye ödemeleri tamamlandı. Bunun ardından 2020 yılı ilave tediye ödeme tarihleri araştırılmaya başlandı. 

2019 yılında ise ilave tediye ödemeleri 31 Ocak, 31 Mayıs,  9 Ağustos ile 13 Aralık tarihlerinde yapıldı. 

2020 ilave tediye ödemelerinin ilk taksidi de Ocak ayının son haftasında ödenecek.

Peki size ne kadar tediye ödemesi verildi.? Aşağıdaki yorum kısmından rakamı yazabilir , diğer işçilerle bilgi alış verişi yapabilirsiniz.

İLAVE TEDİYE İKRAMİYE TARİHİ BELLİ OLDUĞU ANDA BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN