YSK'nın Santral Memuru, Hizmetli , Zabıt Katibi Alımında Başvurular Sona Eriyor

Yüksek Seçim Kurulu Başkanlığı'nın Santral Memuru, Hizmetli, V.H.K.İ, Şoför, Zabıt Katibi gibi unvanlarda gerçekleşeceği personel alımında başvuru süreci sona eriyor. 14 Ekim'de www.ysk.gov.tr adresi üzerinden başlayan başvuru işlemleri 21 Ekim 2019 tarihi itibariyle sonlanacak.

YSK'nın Santral Memuru, Hizmetli , Zabıt Katibi Alımında Başvurular Sona Eriyor

YSK'nın Santral Memuru, Hizmetli , Zabıt Katibi Alımında Başvurular Sona Eriyor 

Yüksek Seçim Kurulu Başkanlığı'nın kamu personeli alımı için başvuru işlemlerinde sona geliniyor. YSK'dan geçtiğimiz günlerde yapılan resmi duyuruda, Yüksek Seçim Kurulu Başkanlığı'na santral memuru, V.H.K.İ, zabıt katibi, santral memuru, hizmetli gibi unvanlarda toplamda 255 personel alınacağı belirtilmiş, başvuruların 14 Ekim'de başlayacağı, 21 Ekim'de sona ereceği vurgulanmıştı.

ŞEHİRLERE GÖRE KONTENJAN DAĞILIMI İÇİN TIKLA

YSK'nın personel alımı duyurusunda, başvuruların www.ysk.gov.tr adresindeki başvuru formunun doldurulmasıyla gerçekleşeceği belirtilmiş ve ayrıca, "Başvurular Yüksek Seçim Kurulu Başkanlığının kurumsal internet sitesinde (www.ysk.gov.tr) yer alan müracaat formunun elektronik ortamda doldurulması suretiyle yapılacaktır. Elektronik ortamda yapılan başvuruda adayların bilgilerini eksiksiz ve doğru olarak girmeleri gerekmektedir. Posta veya diğer iletişim kanallarıyla herhangi bir belge gönderilmeyecektir. Başvuru işlemini uygun şekilde yaparak tamamlayan adaylara başvuru kayıt numarası sistem tarafından otomatik olarak verilecektir. Adaylar her bir kadro ve unvan için yalnızca bir adet başvuru yapabileceklerdir. Aynı adayın birden fazla kadro ve unvan için başvuru yapması halinde tüm başvuruları geçersiz sayılacak, bu şekilde sınava girenlerin kazanmış olsalar dahi atamalarıyapılmayacaktır." uyarısına yer verilmişti.

Başvuru yapacak adaylar başvuru için gerekli belgeler , başvuru özel ve genel şartları ile diğer tüm gelişmelere resmi internet sayfasından erişim sağlayabilecekler.

İLKOKUL, LİSE, ÖNLİSANS VE LİSANS DÜZEYİNDEN YENİ İŞ HABERLERİNE GÖZ ATMAK İÇİN TIKLA VE KATILMA İSTEĞİ GÖNDER.