Üniversite’ye Eski Hükümlü ve Engelli İşçi Alımı Yapılacak

Selçuk Üniversitesi tarafından yapılan duyuru ile üniversite bünyesine engelli ile eski hükümlü ve terörle mücadelede malul sayılmayacak derecede yaralanan personel alımı yapılacaktır.

Üniversite’ye Eski Hükümlü ve Engelli İşçi Alımı Yapılacak

Selçuk Üniversitesi tarafından bugün duyurulan ilanla büro memuru ve temizlik personeli alımı gerçekleştirilecektir. Toplamda 14 engelli personel ile 12 eski hükümlü ve terörle mücadelede malul sayılmayacak derecede yaralanan personel alımı yapılacaktır. Engelli personeller büro memuru kadrosuna EKPSS ile başvuru yapabilirken, eski hükümlü ve terörle mücadelede malul sayılmayacak derecede yaralanan personel ise temizlik personeli kadrosuna kura ile alınacaktır.

Başvuru Tarihi ve Şekli

18 Nisan 2022 tarihi itibariyle başlayacak başvurular 22 Nisan 2022 tarihinde sona erecektir Başvurular Türkiye İş Kurumu İl/Şube Müdürlükleri ve e-şube üzerinden yapılabilecektir.

Başvuru Genel Şartları

1. İlan edilen kadrolara başvurusu sonucu atanmaya hak kazanan adaylar, 4857 sayılı İş Kanunu hükümleri çerçevesinde sürekli işçi olarak istihdam edilecektir.

2. Kamu kurum ve kuruluşlarının ilgili disiplin mevzuatı uyarınca görevinden veya meslekten ihraç edilenlerin başvuruları kabul edilmeyecektir.

3. Deneme süresi iki ay olup, bu süre içerisinde başarısız olanların iş akitleri feshedilecektir.

4. Adaylar 24 saat vardiyalı çalışma düzenini kabul etmiş sayılır ve vardiyalı çalışmaya engel bir durumu olmaması gerekir.

5. Yerleştirme sonucu atama için öngörülen niteliklere sahip olmayan adaylar ile yanlış, yanıltıcı veya yalan beyanda bulunmuş olup hak kazananların atama işlemleri yapılmayacaktır. Sehven yapılsa dahi atama işlemleri iptal edilecektir. Yerleştirildiği kadroların nitelik ve şartlarını taşıdığı halde istenen belgeleri süresi içerisinde teslim etmeyen adaylar göreve başlatılmayacaktır.

6. 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinin birinci fıkrasının (A) bendinin (1), (4), (7) numaralı alt bentlerinde belirtilen şartları taşımak,

7. Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almıyor olmak,

8. Askerlik ile ilişiği olmamak. (yapmış olmak, tecilli veya muaf olmak.),

9. İlan tarihi itibariyle Konya İl sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak

Başvuru Özel Şartları

Büro Memuru

  • Engellilerin, durumlarını ilgili mevzuatına göre yetkili sağlık kuruluşlarından alınan engelliler için sağlık kurulu raporuyla belgelendirmeleri gerekir.
  • Engelliler için son başvuru tarihi itibariyle 18 yaşını tamamlamış ve 40 yaşını doldurmamış olmak.
  • Herhangi bir lisans mezunu olmak.

Temizlik Personeli

  • Tehlikeli / Çok Tehlikeli İşlerde, yüksek yerlerde ve vardiyalı işlerde çalışmasına engel olacak bir hastalığının bulunmadığı, seyahat engeli olmaksızın arazi şartlarında çalışabilir olduğuna ilişkin Tam Teşekküllü Resmi Sağlık Kurumlarından alınacak Sağlık Kurulu Raporu
  • Eski Hükümlü veya Terörle Mücadelede Malul Sayılmayacak Şekilde Yaralananlar için son başvuru tarihi itibariyle 18 yaşını tamamlamış ve 35 yaşını doldurmamış olmak.
  • En az ilkokul en çok lisans mezunu olmak.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /