Üniversite Hastanesine En Az Lise Mezunu Personel Alımı

Bugün yayımlanan ilanda, farklı kadrolarda Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi hastanesine personel alımı gerçekleştirilecektir.

Üniversite Hastanesine En Az Lise Mezunu Personel Alımı

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörlüğü tarafından yayımlanan ilanda farklı kadrolarda 13 sözleşmeli kamu personeli alınacak. En az lise mezunu adayların başvuru yapabileceği kadrolar için KPSS puanıyla başvurmak gerekiyor.

Başvuru Tarihi ve Şekli

Başvurular şahsen veya posta yoluyla yapılacak. 26 Mayıs 2022 tarihinde başlayan başvurular için son gün 9 Haziran 2022. Adaylar başvurularını istenen belgelerle beraber Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı Tavşanlı yolu 10. Km. Evliya Çelebi Yerleşkesi Kütahya /Merkez adresine şahsen veya posta yoluyla başvuracaktır. İstenen belgelerin yanında Üniversitenin web sayfasındaki başvuru formu da doldurulup gönderilecek.

Alım Yapılacak Kadrolar

Hemşire: 1 personel

Koruma ve Güvenlik Görevlisi: 3 personel

Destek Personeli: 5 personel

Sağlık Teknikeri: 3 personel

Diğer Sağlık Personeli: 1 personel

Kadrolar ve Nitelikleri

Başvuru Şartları

1- Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

2- 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 40. maddesindeki yaş şartlarını taşımak,

3- Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

4- Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak.

5- 657 sayılı Kanun'un 53. maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla görevini devamlı yapmasına, engel olabilecek akıl hastalığı ve vücut sakatlığı ile ilgili özürlü bulunmamak.

6- 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4/B maddesi gereğince, sözleşmeli olarak istihdam edilenler, hizmet sözleşmesine aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmeleri feshedilmesi veya sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu Kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kurumların sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler.

7- Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.

8- Yapılacak görev gereği mesai saatleri dışında ve hafta sonraları çalışmaya herhangi bir engeli olmamak. (Tüm unvanlar için geçerli)

9- İş tecrübeleri ilan şartlarında belirtilen mezuniyetler sonrası olmalı.

10- Adaylar ilan edilen kadrolardan sadece birine başvurabilecek olup birden fazla kadroya başvuru yapamayacaktır.

11- Lisans mezunları için 2020 KPSS (B) Grubu KPSS P3 puanı esas alınacaktır. Önlisans mezunları için 2020 KPSS (B) Grubu KPSS P93 puanı esas alınacaktır. Ortaöğretim mezunları için 2020 KPSS (B) Grubu KPSS P94 puanı esas alınacaktır.

Müracaat İçin İstenen Evraklar

Üniversitenin resmi web sayfasındaki başvuru formu ile beraber aşağıdaki evraklar teslim edilecektir.

1- KPSS (B) grubu sınav sonuç belgesi,

2- Başvuru formu, (Üniversitemiz web sayfasından temin edilecektir)

3- Diploma / Geçici Mezuniyet Belgesi sureti veya karekodlu e-Devlet çıktısı

4- Nüfus Cüzdanı fotokopisi

5- Fotoğraf, (1 adet)

6- Askerlik Durum Belgesi, (Erkek adaylar için)

7- Tecrübe belgesi, (istenen unvana ilişkin tecrübe belgesi ve SGK prim dökümü)

8- Adli Sicil Kaydı (e-Devlet üzerinden alınan belge kabul edilecektir)

9- Güvenlik personeli için geçerli özel güvenlik görevlisi kimlik kartı,

10- 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Mevzuatı uyarınca hazırlanan Aydınlatma Metni (Üniversitenin web sayfasından temin edilecektir)

11- 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Mevzuatı Uyarınca hazırlanan Çalışan Adayı Açık Rıza Metni (Üniversitenin web sayfasından temin edilecektir)

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /