Üniversite Hastanesi Mülakatsız 155 Sözleşmeli Personel Alıyor

Kocaeli Üniversitesi hastanesi bünyesine Hemşire, Sağlık Teknikeri, Destek ve Büro Personeli, Güvenlik gibi pozisyonlarda çalıştırmak üzere mülakatsız 155 sözleşmeli personel alıyor. İşte detaylar..

Üniversite Hastanesi Mülakatsız 155 Sözleşmeli Personel Alıyor

Kocaeli Üniversite Hastanesi Mülakatsız 155 Sözleşmeli Personel Alıyor

Üniversiteler akademisyenlerin yanında idari memur alımlarına da devam ediyor. Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre Kocaeli Üniversitesi hastanesi bünyesine Hemşire, Sağlık Teknikeri, Destek ve Büro Personeli, Güvenlik gibi pozisyonlarda çalıştırmak üzere mülakatsız 155 sözleşmeli personel alıyor.  

Kadro dağılımı nasıl olacak ? 

  • Hemşire - 35 Kişi - Lisans
  • Sağlık Teknikeri - 25 Kişi - Önlisans 
  • Büro Personeli - 9 Kişi - Lisans 
  • Güvenlik Görevlisi - 50 Kişi - Önlisans 
  • Destek Personeli - 35 Kişi - Lise 

Başvuru şekli ve zamanı 

Adaylar Kocaeli Üniversitesi hastanesi 155 sözleşmeli personel alımı için başvurularını https://bsvuru4b.kocaeli.edu.tr internet adresinden online olarak başvuru formunu doldurmaları gerekmektedir. Şahsen ve posta yolu ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir. 

Adaylardan Aranan Nitelikler 

Başvuru Genel Şartları Neler ?

  1. Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak,
  2. Taksirli suçlar hariç olmak üzere; affa veya zaman aşımına uğramış yahut para cezasına çevrilmiş veya ertelenmiş, hükümlülüklerine ilişkin kayıtları adli sicilden çıkarılmış olsa bile, bir cürümden hükümlü bulunmamak veya soruşturma altında olmamak.
  3. Son başvuru tarihi itibariyle en az (18) yaşını tamamlamış olmak.
  4. Erkek adaylar için askerlik hizmetini yapmış, muaf veya tecilli olmak.
  5. 657 sayılı Kanunun 53. Maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyia görevine devamlı yapmasına engel olabilecek vücut ve akıl hastalığı veya vücut sakatlığı ile engelli bulunmamak. 6-Kamu haklarından mahrum bulunmamak.
  6. Kamu görevinden herhangi bir nedenden dolayı ihraç edilenlerin başvuruları alınmayacaktır
  7.  2022 KPSS (B) grubu sınavlardan lisans mezunları için KPSSP3, önlisans mezunları için KPSSP93, lise mezunları için KPSSP94 puanı esas alınacaktır. İlgili puan türlerinden en az (60,00000) puan almış olmaları gerekmektedir.

Kocaeli Üniversite Hastanesi Mülakatsız 155 Sözleşmeli Personel Alımı ilanının detaylarına ulaşmak için TIKLAYIN