Üniversite Hastanesi 138 Sözleşmeli Personel Alıyor

Erciyes Üniversitesi, farklı kadrolarda istihdam edilmek üzere 138 kamu personeli alımı için başvurular başladı.

Üniversite Hastanesi 138 Sözleşmeli Personel Alıyor

KPSS puanıyla başvuruların alındığı üniversite hastane kadrosu için çok sayıda personel alımı gerçekleştirilecek. Erciyes üniversitesi tarafından istihdam edilecek bu personeller lisans, ön lisan ve ortaöğretim mezunları arasından seçilecek. Peki başvuru şartları neler, kimler bu kadrolara başvurabilecek?

Başvuru Tarihi ve Şekli

Başvurular e-Devlet Kapısı üzerinden “Erciyes Üniversitesi - Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım” hizmeti veya “Kariyer Kapısı” https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr internet adresi üzerinden 26/04/2022 - 10/05/2022 (23.59) tarihleri arasında alınacaktır.

Alım Yapılacak Kadrolar ve Nitelikleri

Başvuru Koşulları

1.657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48/A maddesinde belirtilen şartları taşımak.

2. 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 53. madde hükümleri saklı kalmak kaydı ile görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak.

3. Erkek adaylar için askerlik hizmetini yapmış, muaf veya tecilli olmak.

4. Görevini devamlı yapmasına engel sağlık sorunu bulunmamak.

5. KHK ile kamu görevinden çıkarılmamış olmak.

6. Tercih edilecek pozisyonun karşısında yer alan öğrenim düzeyinden mezun olmak, başvurunun son günü itibariyle aranan nitelikleri taşımak ve belgelendirmek.

7. 2020 yılı KPSS (B) grubu sınavına girmiş olmak, lisans düzeyi için KPSSP3, önlisans düzeyi için KPSSP93 ve ortaöğretim düzeyi için KPSSP94 türünde geçerli en az altmış (60) puanı bulunmak. Adayların KPSS puanının, başvurduğu pozisyonun KPSS puan türüne uygun olması gerekmektedir.

8. Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.

9. 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu ve bağlı mevzuatta tanımlanmış olan çok tehlikeli işyerinde çalışmaya mani hali olmamak