Üniversite En Az Lise Mezunu Sözleşmeli Personel Alıyor

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörlüğü yayımladığı ilanda kendi bünyesine farklı mesleklerden toplamda 17 sözleşmeli memur alıyor. İşte alım yapılacak mesleklerde ve şartları..

Üniversite En Az Lise Mezunu Sözleşmeli Personel Alıyor

Ondokuz Mayıs Üniversitesi  En Az Lise Mezunu Sözleşmeli Personel Alıyor

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi  En Az Lise Mezunu Sözleşmeli Personel Alıyor. Kamu Kariyet platformu üzerinden yayımlanan alım ilanına göre Ondokuz Mayıs Üniversitesi  farklı mesleklerden toplamda 17 sözleşmeli personel alımı yapacak.

Alım yapılacak meslekler aşağıdaki gibidir

  • Diğer Sağlık Personeli (Odyometri) - 1 Kişi 
  • Laborant - 2 Kişi
  • Koruma ve Güvenlik Görevlisi - 4 Kişi
  • Temizlik Görevlisi - 8 kişi 
  • Şoför - 2 kişi 

Başvurular şahsen olacak

Adaylar başvurularını Ondokuz Mayıs Üniversitesi Personel Daire Başkanlığına şahsen yapabileceklerdir. Başvuru için son tarih 22 Haziran 2022 olarak belirlenmiştir. 

Başvuru yapan adaylardan aranan şartlar 

1-Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak.

2-Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

3-Türk Ceza Kanununun 53. Maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile Devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, milli savunmaya karşı suçlar, Devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikap, rüşvet, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştır ma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak.

4-657 Sayılı Kanunun 53’ncü madde hükümleri saklı kalmak kaydı ile görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı ile engelli bulunmamak.

5-Erkek adayların askerlikle ilişkisi bulunmaması(askerliğini yapmış veya tecil ettirmiş olmak.)

6-Son 1 (bir) yıl içerisinde sözleşmeli personel olarak istihdam edilenlerden, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmemiş olması veya sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmesini tek taraflı fesih etmemiş olmak.

7-Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak

Ondokuz Mayıs Üniversitesi  En Az Lise Mezunu Sözleşmeli Personel Alımı ilanı detaylarına ulaşmak için TIKLAYIN