Üniversite en az lise mezunu 35 sözleşmeli personel alıyor

Tarsus Üniversitesi bünyesine güvenlik görevlisi ve destek personeli pozisyonlarından çalıştırmak üzere en az lise mezunu olması şartıyla 35 sözleşmeli personel alıyor..

Üniversite en az lise mezunu 35 sözleşmeli personel alıyor

Üniversite en az lise mezunu 35 sözleşmeli personel alıyor

Tarsus Üniversitesi sözleşmeli personel alımı ilanı duyurdu. Kamu kariyer platformu üzerinden yayımlanan ilana göre Tarsus Üniversitesi bünyesine güvenlik görevlisi ve destek personeli pozisyonlarından çalıştırmak üzere en az lise mezunu olması şartıyla 35 sözleşmeli personel alıyor.

Kadro dağılımı ve adaylardan aranan nitelikler 

Başvurular e-devlet üzerinden

Adaylar Tarsus Üniversitesi 35 sözleşmeli personel alım ilanı için başvurularını 24 Mart 2023 tarihine kadar e-Devlet Kapısı üzerinden “Tarsus Üniversitesi - Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım” hizmet veya “Kariyer Kapısı” https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr internet adresi üzerinden alınacaktır. Şahsen başvuru alınmayacak olup posta veya diğer yollarla yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.

Adaylardan aranacak özellikler 

  • 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunun 48. maddesinde belirtilen genel şartları taşıyor olmak.
  • Başvuran adaylardan önlisans mezunları için 2022 KPSS(B) grubu KPSSP93 puanı, ortaöğretim (Lise ve Meslek Lisesi ) mezunları için 2022 KPSS(B) grubu KPSSP94 puanı esas alınacaktır. Başvuracak adayların 2022 yılı KPSS(B) grubu sınavından ilgili puan türünden en az 65 puan almış olmaları gerekmektedir. Belirtilen puan türünden farklı puan türünden veya ilgili puan türünde 65 puanın altında puanla yapılan başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır.
  • 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4. maddesinin (B) fıkrasına 5917 sayılı Kanunun 47.maddesinin 5.fıkrası (a/2) bendi ile eklenen “Bu şekilde istihdam edilenler, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içerisinde Cumhurbaşkanı kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kurumların sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler.” hüküm uyarınca tek taraflı sözleşmesini fesih edenlerin 1 yıl geçmedikçe atamaları yapılmayacaktır. Bu durumda olanların yerleştirmeye hak kazansalar bile atamaları yapılmaz.
  • Haklarında yaptırılacak olan güvenlik soruşturması arşiv araştırması veya arşiv araştırması olumlu sonuçlanmış olmak. (Koruma ve Güvenlik Görevlisi için güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması yapılacaktır.)
  • Yurt dışındaki veya yurt içindeki öğretim kurumlarından mezun olup bu ilanda aranılan öğrenim durumuna ilişkin denkliği olan adayların denklik gösterir belgelerini Kariyer Kapısına yapılan başvurusu sırasında “Diğer Belgeleriniz” aşaması altında bulunan “Denklik Belgesi” alanına ilgili dokümanı mutlaka yüklemeleri gerekmektedir.

Tarsus Üniversitesi 35 sözleşmeli personel alım ilanı detaylarına ulaşmak için TIKLAYIN