Üniversite Büro, Destek Personeli ve Teknisyen Alımı İlanı Duyurdu

Bitlis Eren Üniversitesi Resmi Gazete 'de yayımladığı ilana göre bünyesinde istihdam etmek üzere Büro, Destek Personeli ve teknisyen alımı yapacak. İşte kadro dağılımı..

Üniversite Büro, Destek Personeli ve Teknisyen Alımı İlanı Duyurdu

Bitlis Eren Üniversitesi  Büro, Destek Personeli ve Teknisyen Alımı İlanı Duyurdu

Üniversiteler personel alım ilanı duyurmaya devam ediyor. 14 Mart 2023 Tarihli ve 32131 Sayılı Resmî Gazete'de yayımlanan ilana göre Bitlis Eren Üniversitesi Büro, Destek Personeli, Spor uzmanı ve teknisyen pozisyonlarında çalıştırmak üzere personel alımı yapacak.

Kadro dağılımı ve aranan nitelikler 

Başvuru Genel Şartları Neler ?

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak.
  • 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesinde belirtilen şartları taşımak.  657 sayılı Kanunu’nun 53. madde hükümleri saklı kalmak kaydı ile görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı bulunmamak
  • Çeşitli KHK ile kamu görevinden çıkarılanlar ve kamu görevine iadesi reddedilenler başvuruda bulunamaz.
  • 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4/B maddesi gereğince sözleşmeli olarak istihdam edilenler hizmet sözleşmesine aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde fesih tarihinden itibaren 1 (bir) yıl geçmedikçe kurumların sözleşmeli personel pozisyonlarında istiham edilemezler.
  • KPSS B grubu sınavlarından; Lisans mezunları için 2022 KPSS P3 puanı, Ön Lisans mezunları için 2022 KPSS P93, Ortaöğretim mezunları için 2022 KPSS P94 puanı esas alınacaktır.
  • Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esasların ek 6. maddesi gereğince “İşe alınması açısından gerekli olan niteliklerden herhangi birini taşımadığının sonradan anlaşılması, işe alınma açısından gerekli olan niteliklerden herhangi birini sonradan kaybetmesi…” hallerinde hizmet sözleşmesi kurumca tek taraflı olarak feshedilir.
  • 17.04.2021 tarih ve 31457 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan “Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Kanunu” gereğince sözleşme yapmaya hak kazanan adaylar hakkında arşiv araştırması yapılacak olup arşiv araştırması sonucuna göre sözleşme imzalanacaktır.
  • Kanunun 10 uncu maddesinde yer alan şartları taşımak.
  • Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak
  • Nöbet usulü çalışmaya engel bir durumunun bulunmaması.
  • Adaylarla hizmet sözleşmesi yapılacak olup, sözleşmede belirtilen şartları yerine getirmeyen adayların sözleşmeleri bir ay içerisinde feshedilecektir.
  • Adayın bilgi ve tecrübe düzeyini gösterir sertifika ve sair belgelere sahip olmak

Başvuru Şekli ve Zamanı 

Adaylar başvurularını 14 - 28 Mart 2023 tarihleri arasında Bitlis Eren Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı Rahva Yerleşkesi BİTLİS adresine şahsen yapabileceklerdir.

Bitlis Eren Üniversitesi  Büro, Destek Personeli ve Teknisyen Alımı İlanının detayları için TIKLAYIN