Üniversite Büro, Destek Personeli, Uzman ve Teknisyen Alımı Yapacak

Resmi Gazete'de yayımlanan alım ilanına göre devlet üniversiteleri arasında yer alan İstanbul Teknik Üniversitesi bünyesine büro, destek personeli, teknisyen ve spor uzmanı pozisyonlarında toplamda 17 sözleşmeli personel alımı yapacak. İşte ilanın detayları..

Üniversite Büro, Destek Personeli, Uzman ve Teknisyen Alımı Yapacak

İstanbul Teknik Üniversitesi Büro, Destek Personeli, Uzman ve Teknisyen Alımı Yapacak

Devlet üniversiteleri personel alım ilanlarına devam ediyor. Son olarak resmi gazete'de yayımlanan alım ilanına göre İstanbul Teknik Üniversitesi bünyesine büro, destek personeli, teknisyen ve spor uzmanı pozisyonlarında toplamda 17 sözleşmeli personel alımı yapacak.  

Başvuru genel şartları neler ? 

  • 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun değişik 48 inci maddesinde belirtilen nitelikleri taşımak,
  • Güvenlik soruşturması ve/veya arşiv araştırması yapılmış olmak ve olumlu sonuçlanmak.
  • Erkek adaylar için muvazzaf askerlik çağına gelmemiş veya askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış veya muaf veya erteletmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak.
  •  657 Sayılı Kanunun 53 üncü madde hükümleri saklı kalmak kaydı ile görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı ile özürlü bulunmamak. Daha önce bu şekilde istihdam edilenlerden, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlanınca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu Karan ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kurumları sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler." hükmüne uygun olması,
  • 2022 KPSS (B) grubu sınavına girmiş olmak. Lisans Mezunları için 2022 KPSS P3 , Önlisans Mezunları için 2022 KPSS P93 ve Ortaöğretim mezunları için 2022 KPSS P94 Puanı esas alınacaktır

Başvuru şekli ve zamanı 

Adaylar İTÜ sözleşmeli personel alımı için başvurularını 31 Aralık - 14 Ocak 2023 tarihleri arasında  İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığına şahsen yapabilecekler. 

Kadro dağılımı aranan nitelikler

İstanbul Teknik Üniversitesi Büro, Destek Personeli, Uzman ve Teknisyen Alımı ilanının detayları için TIKLAYIN