Üniversite 44 Güvenlik, Destek Personeli ve Hemşire Alımı Yapıyor

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörlüğü bünyesinde istihdam edilmek üzere Güvenlik Görevlisi, Destek Personeli ve Hemşire pozisyonlarına toplamda 44 sözleşmeli personel alımı yapıyor. İşte detaylar..

Üniversite 44 Güvenlik, Destek Personeli ve Hemşire Alımı Yapıyor

Üniversite 44 Güvenlik, Destek Personeli ve Hemşire Alımı Yapıyor

Üniversiteler memur alımlarına devam ediyor. Bu kapsamda Resmi Gazete 'de yayımlana alım ilanına göre Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörlüğü bünyesinde istihdam edilmek üzere Güvenlik Görevlisi, Destek Personeli ve Hemşire pozisyonlarına toplamda 44 sözleşmeli personel alımı yapıyor.

Başvurular ne zaman ve nasıl yapılacak ? 

Adaylar Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörlüğü bünyesine yapılacak sözleşmeli personel alım ilanına 2 - 9 Eylül 2022 tarihleri arasında “ilan.mcbu.edu.tr” adresi üzerinden online olarak yapabilecekler.

Kadro dağılımı nasıl olacak ? 

Başvuru sırasında istenen belgeler 

  • Online Başvuru Bilgileri (“ilan.mcbu.edu.tr” web sayfasındaki istenen online başvuru bilgileri (başvurulan nitelik kodu, TC Kimlik No, ad, soyad, telefon no ve KPSS puanı) eksiksiz doldurulacaktır.
  • Sözleşmeli İş Talep Başvuru Formu (Online başvuru sayfasından ulaşılabilecek başvuru formu bilgisayar ortamında eksiksiz olarak doldurulup ilgili alana yüklenecektir.)
  • Mezuniyet Belgesi (başvurulan nitelik kodu için ilan şartlarında aranan mezuniyet belgesinin barkotlu e-devlet çıktısı veya ilgili alandaki diplomanın bir sureti ilgili alana yüklenecektir.)
  • KPSS (B) grubu sınav sonuç belgesinin internet çıktısı. (Kontrol kodu olan KPSS sonuç belgesi online başvuru sistemindeki ilgili alana yüklenecektir.)
  • İstenen Diğer Belgeler (Yukarıda sayılanlar dışında, başvurulan unvan için aranılan niteliklerde veya özel şartlarda istenen diğer belgeler bu alana yüklenecektir.

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörlüğü 44 Güvenlik, Destek Personeli ve Hemşire Alımı ilanının başvuru şartlarına ulaşmak için TIKLAYIN