Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Mülakat Şartı Aramadan 224 Personel Alımı Yapacağını Duyurdu

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı 224 sözleşmeli personel alımı için ilan yayımladı. Bugün yayımlanan ilan için başvurular başladı. Başvuru sayfasına yazının sonundaki linkten ulaşabilirsiniz.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Mülakat Şartı Aramadan 224 Personel Alımı Yapacağını Duyurdu

Kamu kurumları personel alımı başvuruları devam ediyor. Son olarak Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı 224 sözleşmeli kamu personeli alımı yapacağını duyurdu. Yayımlanan ilanda lise, ön lisans ve lisans mezunu adaylara yönelik başvurular açıldı.

KPSS Şartı Var Mı?

Başvuru için KPSS şartı aranıyor. 2022 KPSS puanıyla başvuru yapacak adaylar için lise mezunlarının P94, ön lisans mezunlarının P93 ve lisans mezunlarının P3 puan türüyle başvuruları kabul edilecek. Başvuru için herhangi bir taban puan şartı bulunmuyor.

Yaş Şartı Var Mı?

Başvurular için yaş şartı aranmıyor. Sadece emekli, yaşlılık ve malullük aylığı almaya hak kazanmamış olmak gerekiyor.

Hangi Kadrolara Alım Yapılacak?

Mühendis: 40 personel

Tekniker: 7 personel

Büro Personeli: 16 personel

Aşçı, Aşçı Yardımcısı:  6 personel

Koruma ve Güvenlik Görevlisi: 45 personel

Garson: 12 personel

Bahçıvan: 3 personel

Boyacı: 1 personel

Sıhhi Tesisatçı: 3 personel

Kaloriferci: 4 personel

Temizlik Görevlisi: 81 personel

Mutfak Görevlisi: 4 personel

Başvuru Genel Şartları

1- 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48’inci maddesinin 1’inci fıkrasının (A) bendinde yer alan genel şartları taşımak,

2- Emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almıyor olmak,

3- Kanun Hükmünde Kararname ile kamu görevinden alınmamış olmak,

Başvuru Tarihi ve Şekli

Adayların ilanda belirtilen kadrolardan sadece brine başvuru hakkı olacak. 17 Aralık 2022 tarihinde başlayan başvurular 31 Aralık 2022 tarihinde sona erecek. Adaylar başvurularını Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Kariyer Kapısı (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) üzerinden e-Devlet şifreleri ile giriş yaparak şahsen gerçekleştirecek.

Başvuru İçin Gerekli Belgeler

1. Başvuruda bulunacak adayların, mezuniyet bilgileri ve KPSS sonuçları, YÖK ve ÖSYM sistemi üzerinden aktarılacak olup mezuniyet bilgilerinde hata/eksik olan ya da bilgileri gelmeyen adayların onaylı diploma örneği veya mezuniyet belgelerini pdf veya jpeg formatında sisteme yüklemeleri gerekmektedir.

2. Yurt içindeki veya yurt dışındaki öğretim kurumlarından mezun olup, bu ilanda aranılan öğrenim durumuna ilişkin denkliği olan adayların, diploma veya mezuniyet belgesi yerine denklik gösterir belgelerini pdf ya da jpeg formatında “Denklik Gösterir Belge” alanına yüklemeleri gerekmektedir.

3. Detaylı Hizmet Dökümü (e-Devletten SGK tescil ve hizmet dökümü/barkotlu belge oluştur seçeneği kullanılmalıdır) belgesini “Diğer Belgeleriniz” sekmesi altında bulunan “belgeler” alanındaki ilgili alana pdf formatında mutlaka yüklemeleri gerekmektedir.

4. Adaylar; sertifika, yeterlilik vb. belge istenilen sözleşmeli pozisyonlar için bilgi ve belgelerini pdf veya jpeg formatında sisteme yüklemeleri gerekmektedir.

5. Bir adet vesikalık fotoğraf. (Başvuru sırasında sisteme yüklenecek vesikalık fotoğrafın son 6 ay içinde, yüz tamamen görünür şekilde ön cepheden çekilmiş ve adayın kolaylıkla tanınmasına imkân verecek nitelikte olması gerekmektedir.)

6. Başvuru işleminin hatasız, eksiksiz ve bu ilanda belirtilen hususlara uygun olarak yapılmasından, istenilen belgelerin başvuru aşamasında sisteme yüklenmesinden, başvuruda bulunan adaylar sorumludur. Bu hususlara riayet etmeyen adaylar herhangi bir hak talebinde bulunamayacaktır.

Alım Yapılacak Kadrolar ve Özel Şartları

BAŞVURU SAYFASINA GİTMEK İÇİN TIKLAYIN

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /