Ulaştırma Bakanlığı Raylı Sistemler Lise Mezunu Personel Alımı Yapıyor Başvuru Şartları Belli Oldu

Ulaştırma Bakanlığına Bağlı Türkiye Raylı Sistem Araçları (TÜRASAŞ) engelli ve eski hükümlü kadrosundan personel alımı yapacak.

Ulaştırma Bakanlığı Raylı Sistemler Lise Mezunu Personel Alımı Yapıyor Başvuru Şartları Belli Oldu

TÜRASAŞ tarafından Genel Müdürlüğe bağlı Sakarya Bölge Müdürlüğünde istihdam edilmek üzere personel alımı için eski hükümlü kadrosundan 3, engelli kadrosundan ise 1 personel alımı yapılacak. Başvurular yarın başlıyor. Peki kim başvuru yapabilir bu kadrolara, başvuru şartları ne?

Kura Çekimi

İhtiyaç duyulan hizmet türlerinde işe alınacak işçiler, noter kurası ve sözlü sınav ile belirlenecektir. Noter kura çekimi Sakarya Bölge Müdürlüğünde 23.06.2022 tarihinde yapılacaktır. Kura çekim saati Kurum web sitesinden daha sonra yayınlanacaktır. (Kura çekilişine katılmak mecburi değildir). Kura saati ve diğer duyurular https://www.turasas.gov.tr/ adresinde ilan edilecek olup adaylara herhangi bir yazılı tebligat yapılmayacaktır.

Alım Yapılacak Kadrolar

Beden İşçisi: 1 engelli personel

Sürekli İşçi: 3 eski hükümlü personel

Başvuru Tarihi ve Şekli

Adaylar için başvuru süreci 8 Haziran 2022 tarihinde başlıyor. Başvurular 14 Haziran 2022 tarihinde sona erecektir. Adaylar başvurularını İŞKUR internet sitesinden online olarak yapacaktır.

Başvuru Genel Şartları

1) Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almamış olmak,

2) İlan tarihi itibariyle 18 yaşını tamamlamış ve 35 yaşını aşmamış olmak

3) Askerlik ile ilişiği olmamak (yapmış olmak, tecilli veya muaf olmak),

4) Genel Müdürlüğe bağlı Bölge Müdürlüklerinin ihtiyaç duyduğu hizmet türlerinde / mesleklerinde alımların il/ilçe düzeyinde karşılanması yoluna gidilecektir. Başvurularda, kişilerin Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sisteminde kayıtlı olan adresleri dikkate alınacaktır.

5) Özel şartlarda belirtilen eğitim düzeyi ve belgelere ilanın yayımlandığı gün itibarıyla sahip olmak,

6) Alınacak işçilerin deneme süresi 4 ay olup, deneme süresi içinde başarısız olanların iş akdi bildirim süresi beklenmeksizin tazminatsız feshedilecektir.

Nitelikler

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /