Trakya Üniversitesi'ne 270 Sözleşmeli Personel Alımı Yapılacak

Trakya Üniversitesi'ne 270 sözleşmeli sağlık personeli alımı yapılacağı açıklandı.

Trakya Üniversitesi'ne 270 Sözleşmeli Personel Alımı Yapılacak

Trakya Üniversitesi'nden yapılan açıklamada; hemşire, ebe, fizyoterapist, sağlık teknikeri, röntgen teknisyeni, psikolog, diğer sağlık personeli unvanlarında personel alınacağı belirtilirken, ilgili alım için başvuru yapacak adayların mezuniyet şartları ve başvuru genel şartları dikkatle incelemesi gerektiği belitrtildi. Başvuruların 24 Temmuz 2020 tarihine kadar süreceğine dikkat çekilen resmi duyuruda, başvuru genel ve özel şartları ile kontenjan dağılımı aşağıdaki gibi oldu.

İLKOKUL MEZUNU, LİSE, ÖNLİSANS VE LİSANS MEZUNLARINDAN YENİ PERSONEL ALIMI HABERLERİ VE SADECE İŞ HAKKINDA GELİŞMELER İÇİN TIKLA.

BAŞVURACAK ADAYLARDA ARANANILAN KOŞULLAR

  • TC. vatandaşı olup, 657 Sayılı Kanun’un 48. maddesinde belirtilen genel şartları taşımak.
  • Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.
  • Alınmaya hak kazanan adaylar aciliyete binaen hemen göreve başlatılacağı için göreve başlamasına engel bir durumunun olmaması (Sağlık Dahil).
  • Nöbet usulü ve vardiyalı çalışmaya engel hali bulunmamak.
  • Müracaat edilecek unvan için aranılan başvuru şartlarını taşıyor olmak.
  • Son 1 (bir) yıl içerisinde sözleşmeli personel olarak istihdam edilenlerden, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmemiş olması veya sözleşme dönemi içerisinde (belirlenen istisnalar hariç) sözleşmesini tek taraflı feshetmemiş olmak. ECZACI pozisyonuna başvuracak adaylarda Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar uyarınca KPSS puan şartı aranmamaktadır. Kadro sayısından fazla başvuru olması durumunda bu pozisyon için sözlü sınav yapılacak olup, tarih, saat ve yeri ayrıca belirtilecektir.