Tarım ve Orman Bakanlığı'na Sözleşmeli Bilişim Personeli Alımı Yapılacak

Tarım ve Orman Bakanlığı'nın personel alımı için 7 Mayıs 2020 tarihi itibariyle e-Devlet üzerinden başlayan başvuru işlemleri 22 Mayıs'a kadar devam edecek.

Tarım ve Orman Bakanlığı'na Sözleşmeli Bilişim Personeli Alımı Yapılacak

Tarım ve Orman Bakanlığı'na sözleşmeli bilişim personeli alımı gerçekleştirilecek.

Sözleşmeli Bilişim Personeli alımı duyurusu Tarım ve Orman Bakanlığı'nca yayımlanırken, ilgili duyuruda, "Tarım ve Orman Bakanlığı, Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere, 375 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin Ek 6’ncı maddesi ve bu maddeye dayanılarak 31.12.2008 tarih ve 27097 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan "Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Büyük Ölçekli Bilgi İşlem Birimlerinde Sözleşmeli Bilişim Personeli İstihdamına İlişkin Esas ve Usuller Hakkında Yönetmelik'in 8’inci maddesi” uyarınca, Bakanlığımızca gerçekleştirilecek sözlü sınav başarı sırasına göre yapılacak yerleştirme ile 13 (on üç) adet Sözleşmeli Bilişim Personeli alınacaktır." ifadeleri görüldü.

BAŞVURULAR 22 MAYIS'TA SONA ERECEK

Söz konusu alıma başvuru yapacak adayların başvuru genel ve özel şartlarını dikkatle incelemesi gerekiyor. Başvurular , e-devlet üzerinden 22 Mayıs 2020 tarihine kadar online devam edecek. Konuya ilişkin yapılan resmi duyuruda, "Adaylar ilan edilen pozisyonlardan sadece bir tanesine başvurabileceklerdir. İlanda belirtilen belgeler eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurulduktan sonra, başvuru formu ekinde belgelerle birlikte başvuruların; 07.05.2020 - 22.05.2020 tarihleri arasında, https://www.turkiye.gov.tr/tarim-orman-bakanligi-personel-alimina-iliskin-is-basvurusu adresi üzerinden elektronik ortamda yapılacaktır. Müracaatlar elektronik ortamda alınacağından posta yolu ile veya bizzat müracaatlar kabul edilmeyecektir." ifadeleri görüldü. Başvuru genel ve özel şartları ile diğer detaylara göz atmak için TIKLAYIN.pdf