Tarım ve Orman Bakanlığı 5.000 Personel Daha Alacak

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, bakanlık bünyesine 5 bin personel alımı daha gerçekleştireceklerini açıkladı.

Tarım ve Orman Bakanlığı 5.000 Personel Daha Alacak

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Bursa’da basın mensuplarına önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Kirişci, yaptığı açıklamada Bakanlık bünyesine 5 bin personel alımı daha yapacaklarını duyurdu.

Bakan Kirişci, sektör temsilcileriyle yaptıkları görüşmenin güzel geçtiğini hatırlatarak Sabah güzel bir toplantıda sektör paydaşlarıyla bir araya geldik. Burada çok şey öğrendik. Onlara da bizim tarıma bakış açımızı paylaştık. Bizim tabi ki bakanlığımızın ismi Tarım ve Orman Bakanlığı. Sadece tarım yok, aynı zamanda Türkiye'nin tarım topraklarından daha fazla ormanlarımız var. Diğer taraftan bizim DSİ gibi bünyemizde devasa bir genel müdürlüğümüz var. Türkiye'de suyun yönetiminden ve suyun tarlaya, içme suyu olarak meskenlere ve sanayi tesislerine ulaştırılmasında gerçekten önemli bir görev ifa eden DSİ'miz var.

5 Bin Kişi Daha Alınacak

Tarım ve Orman Bakanlığının stratejik bir konumda olduğuna dikkat çeken Kirişci, bakanlık bünyesinde 5 bin kişinin daha istihdam edileceğini söyleyerek, ‘’150 bine yakın çalışanımız var. Hali hazırda 145 bin, bundan sonra ilan etmiş olduğumuz personel ile birlikte 5 bin civarında, 150 bine ulaşacağız. Böylelikle Türkiye'nin beşinci büyük bakanlığı olma yolunda çalışmalarımızı sürdüreceğiz’’ dedi.

Başvurular Ne Zaman

Bakanlık tarafından alımın ne zaman yapılacağı ile ilgili resmi bir açıklama henüz gelmedi. Ancak Bakan Kirişci’nin müjdeyi vermesiyle başvuruların kısa süre içerisinde başlaması bekleniyor.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /