Tarım ve Orman Bakanlığı 1.800 Kamu Personeli Alımı

Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımında tercih işlemleri bugün sona eriyor. 1.800 personel alımı için tercihler ÖSYM üzerinden yapılıyor.

Tarım ve Orman Bakanlığı 1.800 Kamu Personeli Alımı

ÖSYM tarafından duyurulan lise, ön lisans ve lisans mezunlarının başvuru yapabildiği Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı bugün sona eriyor.

Tarım ve Orman Bakanlığının sözleşmeli pozisyonlarına, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesi kapsamında istihdam edilmek üzere ÖSYM tarafından yerleştirme yapılacaktır. KPSS-2022/8 Tercih Kılavuzu açıklandı. Tercihler 2-9 Haziran tarihleri arasında yapılacaktır.

KPSS Şartı

Yerleştirme işlemlerinde, ortaöğretim mezunları için KPSSP94, ön lisans mezunları için KPSSP93 ve lisans mezunları için KPSSP3 puanı kullanılacaktır. Adayların ilgili puan türünden en az 50 puan almış olması gerekmektedir. Tercih ücreti 30 TL’dir

Alım yapılacak kadrolar ve sayıları aşağıdaki gibidir

Tercih işlemleri, KPSS-2022/8 Tercih Kılavuzu kurallarına göre, ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik Numarası ve aday şifresi kullanılarak bireysel olarak yapılacaktır. Adayların tercih işlemleri için kılavuzu dikkatlice incelemeleri gerekmektedir.

Tarım ve Orman Bakanlığı Tercih Kılavuzu İçin TIKLAYIN

TERCİH YAPMAK İÇİN TIKLAYIN

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /