Tarım İşletmesi (TİGEM) 145 Sözleşmeli Kamu Personeli Alımı Yapacak: En Az Lise Mezunu

Tarım İşletmesi Genel Müdürlüğü bir duyuru yayımladı. 16 Aralık 2020 tarihli kamu ilanında sözleşmeli olarak 145 kamu personeli alımı yapılacağına yer verildi. İlanların başvuru bilgileri ve başvuru detayları yazımızda.

Tarım İşletmesi (TİGEM) 145 Sözleşmeli Kamu Personeli Alımı Yapacak: En Az Lise Mezunu

TİGEM'e 145 personel alınacak.

Tarım İşletmesi Genel Müdürlüğü bir duyuru yayımladı. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı kamu ilan sayfası üzerinden yayımlanan duyuruda en az lise mezunları arasından sözleşmeli kamu personeli alımı yapılacağına yer verildi. KPSS 70 puan şartı ile yapılacak personel alımında başvurular 21 Aralık ile 31 Aralık tarihleri arasında alınacak.

Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü Taşra Teşkilatında İstihdam Edilecek Ziraat Mühendisi, Veteriner Hekim, Tekniker ve Teknisyen Pozisyonlarına Ait Sınav ve Atama Yönetmeliği hükümleri uyarınca 399 sayılı Kanun Hükmünde Kararname kapsamında çalıştırılmak üzere yapılacak sözleşmeli kamu personeli alımında başvuru detayları şu şekilde:

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI

a) 399 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin 7 nci maddesinde belirtilen genel şartları taşımak,

b) Fakültelerin/Yüksekokulların/Meslek Liselerinin veya denkliği Yükseköğretim Kurulunca onaylanmış, yurtiçi veya yurtdışındaki yükseköğretim kurumlarının pozisyonu belirtilen bölümlerinden mezun olmak,

c) Son başvuru tarihi itibarıyla 2020 Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP3(lisans mezunları için), KPSSP93 (önlisans mezunları için) ya da KPSSP94 (ortaöğretim mezunları için 24.12.2020 tarihinde açıklanan sonuç geçerli olacaktır.) puan türünden en az yetmiş(70) puan ve üzeri almış olmak,

Bilgi alış verişi için TIKLAYIN

KPSS'DE 1 GÜNLÜK HATA

Yayımlanan ilana baktığımızda başvuruların 21 Aralık günü başlayacağına yer verildi. Ancak 2020 KPSS lise sonuçları 22 Aralık günü belli olacak. Adaylar KPSS lise sonuçları açıklandıktan sonra başvuru yapacak.

BAŞVURU ŞEKLİ

İlana başvurular 21 Aralık günü başlayacak. Başvurular aşağıdaki evraklarla birlikte Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanlığına elden veya posta (İadeli taahhütlü veya kargo) ile yapılacak.

- Diploma veya mezuniyet belgesinin onaylı (Noter ya da okul tasdikli ya da E-devlet çıktısı) örneği, (Eğitimine yurtdışında tamamlamış olanlar için diploma denklik belgesinin örneği)

- KPSS puanını gösteren sonuç belgesinin bilgisayar çıktısı,

- Bir adet vesikalık fotoğraf,

- Nüfus cüzdan fotokopisi,

- Sınava başvuracak adaylar arasında herhangi bir özür durumuna sahip olan var ise sağlık kurulu raporu ile belgelendirilmesi,

- Başvuruda bulunacak adayların Genel Müdürlüğümüz internet sitesinden alınacak olan iletişim ve e-posta bilgilerini içeren bilgi formu.

İlan metni için TIKLAYIN

BAŞVURU FORMU YAYIMLANDIĞINDA HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN