Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Türkiye Geneli 426 Kamu Personel Alım İlanı Yayımladı İl İl Kadro Listesi Belli Oldu

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü tarafından beklenen personel alım ilanı geldi. Uzun süredir bekleyen adaylar için Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü 426 personel alımı için kadro açıkladı.

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Türkiye Geneli 426 Kamu Personel Alım İlanı Yayımladı İl İl Kadro Listesi Belli Oldu

Sözleşmeli personel alımı için Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünden personel alım ilanı geldi. 2022 KPSS puanıyla alımı yapılacak başvurular ön lisans adaylarına yönelik olarak açıklandı.

KPSS Şartı?

Adayların başvuru yapabilmesi için 2022 KPSS P93 puan türünden 70 ve üzeri bir puan almış olması gerekiyor.

Alım Yapılacak Kadrolar

Sözleşmeli Tekniker (Tapu Müdürlükleri): 352 personel

Sözleşmeli Tekniker (Kadastro Müdürlükleri): 73 personel

Büro Personeli: 1 personel

Mezun Olunan Program Adı

Başvuru Tarihi ve Şekli

Adaylar başvuruları 1 Aralık – 11 Aralık 2022 tarihleri arasında e-devlet üzerinden Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü - Kariyer Kapısı - Kamu İşe Alım veya Kariyer Kapısı https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr üzerinden yapılacaktır. Şahsen, kargo ya da posta yoluyla yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

Başvuru Genel Şartları

1) 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinin birinci fıkrasının (A) bendinin (1), (4), (5), (6), (7) ve (8) numaralı alt bentlerinde yer alan şartları taşımak.

2) Başvuru yapılacak unvan ile aynı unvanda Kamu kurum ve kuruluşlarında sözleşmeli olarak çalışmıyor olmak.

3) 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesinin; “Bu şekilde istihdam edilenler, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içerisinde Cumhurbaşkanı Kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kurumların sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler.” hükmüne uygun olmak.

4) Adayların mezun oldukları ön lisans programlarına uygun pozisyonlara başvuru yapmaları gerekmektedir. Farklı bölüm mezunlarının başvuruları geçersiz sayılacaktır.

5) Arşiv araştırması ve güvenlik soruşturması olumlu olmak.

İl İl Kadro Dağılımı

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /